Hur man snabbt grupperar radera skräppostkommentarer i WordPress

Hur man snabbt grupperar radera skräppostkommentarer i WordPress

Skräppost är ett växande problem för alla webbplatser. Ofta får WordPress-webbplatser ett stort antal skräppostkommentarer. Tack och lov finns det verktyg för att bekämpa skräppost i WordPress, som Akismet och CAPTCHA. För några månader sedan gick Akismet ner i några minuter och vi såg tusentals skräppostkommentarer i vår modereringskö. I den här artikeln visar vi dig hur du snabbt kan radera skräppostkommentarer i WordPress.

Det snabbaste sättet att ta bort alla skräppostkommentarer är genom att klicka på knappen i WordPress. Men när du tar bort hundratals eller tusentals kommentarer samtidigt kan den här åtgärden ta för lång tid, och det kan också ta ner din webbserver.

Vad vi behöver är ett trevligt sätt att hantera borttagningsprocessen utan att orsaka för mycket börda på serverresurserna. Tack vare Pippin Williamson finns det en bättre lösning nu.

Allt du beh√∂ver g√∂ra √§r att installera och aktivera pluginprogrammet Borttagning av skr√§ppost. Det finns inga inst√§llningar f√∂r insticksprogrammet att konfigurera. G√• helt enkelt till Kommentarer ¬ĽSkr√§ppost och tryck p√• knappen T√∂m skr√§ppost.

Detta plugin ändrar borttagningsprocessen för skräppostkommentarer. Istället för att ta bort alla skräppostkommentarer på en gång behandlar den dem till partier och tar bort 100 kommentarer i en batch.

Det visar dig borttagningsprocessen när den fortsätter. När det är klart kommer du att omdirigeras till kommentarsidan. Detta plugin minskar belastningen på din server samtidigt som du snabbt kan rengöra din databas från skräppostkommentarer.

Batchbehandling av borttagning av skräppostkommentarer

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta ett bättre sätt att ta bort skräppostkommentarer från din WordPress-webbplats.

En effektiv strategi för att bekämpa spamkommentarbots är att använda honeypot-tekniken, som försöker fånga kommentarbotar innan de kan skicka spam.

Om du gillade den här artikeln, prenumerera sedan på vår YouTube-kanal för fler WordPress-videoguider. Du kan också gå med på Twitter och Google+.