Hur man sorterar inlÀgg efter utgÄngsdatum i WordPress

Hur man sorterar inlÀgg efter utgÄngsdatum i WordPress

Tidigare har vi delat hur man gÄr ut pÄ inlÀgg pÄ WordPress med hjÀlp av plugin-programmet Post Expirator. Tja, nÀr vi skapade en webbplats för evenemangslista, tyckte vi att det hÀr pluginet var vÀldigt anvÀndbart. Vi kan enkelt ta bort de hÀndelselistor som har löpt ut. För det andra, tack vare detta plugin, Àr det verkligen enkelt att sortera inlÀgg efter utgÄngsdatum efter inlÀgg. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du sorterar inlÀgg efter utgÄngsdatum för inlÀgg i WordPress.

Kod uppdaterad för att Äterspegla Àndringarna i plugin-programmet dÀr de Àndrade namnet pÄ det anpassade fÀltet. Tack Tajim för att du meddelade oss i kommentarerna.

I vÄrt specifika projekt hade vi evenemang som en anpassad posttyp. Nu Àr detta för en ideell organisation som rymmer som ett evenemang per mÄnad, sÄ vi skapade helt enkelt en slinga att sÀtta in pÄ deras evenemangssida. Du kan anvÀnda koden i sidofÀltet eller nÄgon annanstans du vill.


<?php
$args = array( 'post_type' => 'event', 'posts_per_page' => 15, 'order' => 'ASC', 'meta_key' => '_expiration-date', 'orderby' => 'meta_value' );
$eventloop = new WP_Query( $args );
if ( $eventloop->have_posts() ) : while ( $eventloop->have_posts() ) : $eventloop->the_post();

//All the Loop Content Goes Here

endwhile;
endif;
?>

Tricket Àr att anvÀnda meta-tangenten och sedan anvÀndaren oderby meta_value. Att sÀtta den i stigande ordning visar hÀndelsen som snart kommer (gÄr ut snart). Exempel pÄ vÄra evenemang:

Observera för att detta ska fungera mÄste du anvÀnda Post Expirator Plugin.

Om du har nÄgra frÄgor Àr du vÀlkommen att stÀlla i kommentarerna nedan.