Hur man sparar och förhandsgranskar WordPress-inlÀgg med Ctrl + S

Hur man sparar och förhandsgranskar WordPress-inlÀgg med Ctrl + S

Ctrl + S Àr en universell kortkommando för att spara ditt arbete i alla applikationer. NÀr en nybörjare börjar anvÀnda WordPress Àr det en riktigt konstig upplevelse att upptÀcka att den vanligaste tangentbordsgenvÀgen inte Àr tillgÀnglig. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du sparar och förhandsgranskar WordPress-inlÀgg med Ctrl + S eller Cmd + S för Mac-anvÀndare.

Innan vi börjar undrar du förmodligen om WordPress inte anvÀnder den universella genvÀgen, hur sparar den dÄ? Tja, WordPress har en mycket smart automatisk spara funktionalitet som automatiskt sparar dina inlÀggsversioner i din webblÀsare och i databasen.

Funktionsstörningar i autosparen eller en annan olycka kan dock definitivt leda till förlust av arbete. Det bÀsta sÀttet att undvika detta Àr att manuellt spara inlÀgget. WordPress har en spara-knapp som du kan trycka manuellt pÄ, men det Àr bara ineffektivt.

SÄ lÄt oss ta en titt pÄ hur du anvÀnder Ctrl + S eller Cmd + S kortkommandon i WordPress för att spara dina inlÀgg.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Quick Preview. Efter aktivering mÄste du besöka InstÀllningar »Snabbförhandsgranskning sida för att konfigurera plugin.

Du kan vÀlja om du vill att förhandsgranskningen ska öppnas i samma fönster eller ett nytt fönster. Att öppna förhandsgranskningen i samma fönster tar dig bort frÄn redigeringsskÀrmen.

Vi rekommenderar att du vÀljer att öppna förhandsgranskningar i ett nytt fönster. Det blir lÀttare att Äteruppta redigeringen genom att byta flik. NÀr du har valt alternativet Nytt fönster sparar du bara dina Àndringar.

Nu Àr vi redo att se plugin i handling. Allt du behöver göra Àr att skapa ett nytt inlÀgg eller redigera ett befintligt inlÀgg.

NÀr du Àr pÄ postredigeringsskÀrmen trycker du pÄ Ctrl + S-tangenterna pÄ tangentbordet (Cmd + S för Mac). WordPress sparar omedelbart ditt inlÀgg och öppnar förhandsgranskningen i ett nytt fönster.

Observera att anvÀndning av Ctrl + S bara sparar ditt inlÀgg. Om du arbetar med ett utkast publicerar inte ditt inlÀgg med hjÀlp av Ctrl + S.

Å andra sidan, om du arbetar med ett redan publicerat inlĂ€gg, anvĂ€nder du Ctrl + S inlĂ€gget.

Det Àr allt. Nu kan du anvÀnda Ctrl + S kortkommando i WordPress för att spara och förhandsgranska dina inlÀgg direkt. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr lista över mest anvÀndbara tidsbesparande WordPress-genvÀgar.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.