Hur man tar bort inloggningsskakningseffekten i WordPress

Hur man tar bort inloggningsskakningseffekten i WordPress

Om du nÄgonsin anger fel anvÀndarnamn eller lösenord nÀr du loggar in pÄ WordPress, mÀrkte du förmodligen att inloggningsrutan skakar tillsammans med att du visar felet att anvÀndarnamn eller lösenord Àr felaktigt. Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare om det fanns ett sÀtt att ta bort inloggningsskakningseffekten i WordPress? Jo ja det finns. I den hÀr artikeln visar vi hur du tar bort inloggningsskakningseffekten i WordPress.

Inloggningsskakningsfunktionen lÀggs till med en JavaScript-fil som WordPress lÀgger till pÄ varje inloggningssida. Allt vi behöver göra Àr att ta bort JavaScript.

LÀgg bara till följande kod i ditt temas functions.php-fil eller i ett platsspecifikt plugin:

function wpb_remove_loginshake() {
	remove_action('login_head', 'wp_shake_js', 12);
}
add_action('login_head', 'wpb_remove_loginshake');

Att ta bort inloggningsskakningseffekten Àr ett estetiskt beslut och bör göras helt baserat pÄ dina personliga preferenser. Enligt vÄr Äsikt hjÀlper det anvÀndarna att fÄ uppmÀrksamhet och lÄta dem veta att det finns ett fel. PÄ vÄra webbplatser tar vi inte bort inloggningseffekten.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att ta bort inloggningsskakningseffekten i WordPress. Om du tyckte att den hÀr artikeln var till hjÀlp kan du prenumerera pÄ vÄr YouTube-kanal och följa oss pÄ Twitter.

KĂ€lla: Eric Martin