Hur man tar bort Visual Editor-lÀge i WordPress

How to remove visual editor mode in WordPress

Vill du ta bort visuellt redigeringslÀge i WordPress? Den visuella redaktören i WordPress tillhandahÄller ett WYSIWYG-grÀnssnitt för att skriva innehÄll. Men mÄnga anvÀndare som Àr bekvÀma med att skriva grundlÀggande HTML föredrar att anvÀnda textredigeraren. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du tar bort visuellt redigeringslÀge i WordPress.

Varför ta bort Visual Editor Mode i WordPress?

Den visuella redigeraren erbjuder ett bekvÀmt sÀtt för nybörjare att skriva innehÄll pÄ WordPress. Den levereras med ett trevligt WYSIWYG-anvÀndargrÀnssnitt med praktiska alternativ för att vÀlja fÀrger och format nÀr du skriver inlÀgg.

Se vÄra tips om hur du behÀrskar WordPress-visuella redigeraren.

Visuell redaktör i WordPress

Visual Editor kan ocksÄ programmeras för att visa dina inlÀgg med samma typsnitt och fÀrger som ditt WordPress-tema.

MÄnga avancerade anvÀndare föredrar dock att anvÀnda klartextredigeraren. Den har nÄgra mycket grundlÀggande formateringsknappar och visar rÄ HTML / vanlig text nÀr du skapar innehÄll.

Textredigerare i WordPress

Det största klagomÄlet om den visuella redigeraren Àr att nÀr du vÀxlar mellan visuellt / textlÀge kan det pÄverka formateringen av ditt inlÀgg. Ibland hamnar den visuella redigeraren ocksÄ med att lÀgga till ytterligare formatering som inte behövs.

Det hÀr Àr inga stora problem, men de kan verkligen bli riktigt irriterande.

Med detta sagt, lÄt oss se hur man enkelt tar bort visuellt redigeringslÀge i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Ta bort Visual Editor Mode i WordPress

Först mÄste du besöka AnvÀndare »Din profil sida i WordPress-adminomrÄdet. Det Àr hÀr du kan redigera din anvÀndarprofil i WordPress.

Inaktivera den visuella redigeraren i WordPress

Under den visuella redigeraren mĂ„ste du markera rutan bredvid alternativet ‘Inaktivera visuell redigerare nĂ€r du skriver’.

Glöm inte att klicka pĂ„ knappen ‘Uppdatera profil’ för att spara dina instĂ€llningar.

Du kan nu redigera ett inlÀgg eller skapa ett nytt. Du kommer att mÀrka att den visuella redigeraren inte kommer att finnas tillgÀnglig lÀngre.

Visual editor borttagen frÄn WordPress

Notera: Denna instÀllning pÄverkar inte andra anvÀndare som Àr registrerade pÄ din WordPress-webbplats.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀra dig hur du tar bort visuellt redigeringslÀge i WordPress. Du kanske ocksÄ vill se vÄr guide för att öka WordPress-hastighet och prestanda.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.