Hur man tillÄter anvÀndare att dela citat frÄn dina WordPress-inlÀgg

Share a pullquote using pushquote

De flesta tidningar och mainstream-mediasidor lÀgger ofta till anpassade offertblock i sina artiklar. Varför? Tja, för citat Àr förmodligen den mest minnesvÀrda och delade delen av artikeln. Citat har potential att bli virala. Nyligen visade vi dig 9 olika designexempel som du kan anvÀnda för att anpassa blockquote i WordPress. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du tillÄter anvÀndare att dela citat frÄn dina WordPress-inlÀgg till Facebook och Twitter.

VÄrt mÄl Àr att markera ett citat frÄn artikeln och lÀgga till delningsikoner. Slutresultat:

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera RealTidBits PushQuote-plugin. Efter att ha aktiverat insticksprogrammet, gÄ till inlÀggsredigeraren genom att klicka InlÀgg »LÀgg till nytt. Om du anvÀnder den visuella redigeraren ser du en pull quote-knapp bland andra ikoner i postredigeraren.

PullQuotes-ikon WordPress Visual Editor

Markera raderna i ditt inlÀggsinnehÄll som du vill visa som en pullquote och tryck pÄ pullquote-knappen i redigeraren. Det kommer att frÄga dig om du vill justera det Ät vÀnster eller höger, och du kommer att vara klar.

Alternativt om du anvÀnder textredigeraren kan du ocksÄ anvÀnda kortkoden runt citatinnehÄllet sÄ hÀr:

[pullquote]Text frÄn din artikel som ska anvÀndas som pullquote finns hÀr[/pullquote].

Som standard kommer offerten att placeras till vĂ€nster. Om du vill ha position rĂ€tt, lĂ€gg till koden sĂ„: [pullquote position=”right”]

RealTidBits PushQuote-plugin anvÀnder tidbit.es för URL-förkortning. Vi önskar att det fanns ett alternativ för anvÀndare att Àndra det. Du kan dock ÀndÄ se ut hur plugin ser ut genom att redigera formatmallen i CSS-mappen. Du kan anvÀnda ett FTP-program för att redigera filen pullquote.css i / wp-content / plugins / pushquote / css /. Du kan ocksÄ redigera formatmallen frÄn din WordPress-adminpanel. GÄ till Plugins »Editor och anvÀnd rullgardinsmenyn för att vÀlja Pushquote Plugin. PÄ din högra sida ser du en lista med filer, klicka pÄ pullquote.css-filen för att redigera den.

Citatblock anvÀnds för att fÄnga anvÀndarens uppmÀrksamhet genom att markera de mest intressanta bitarna frÄn artikeln. Det Àr det som gör dem minnesvÀrda och de mest delbara. Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till delningsknappar i dina offertblock i WordPress. Skulle du anvÀnda det hÀr pÄ din webbplats? LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.