Hur man tvingar starkt lösenord till anvÀndare i WordPress

Hur man tvingar starkt lösenord till anvÀndare i WordPress

Vi har redan mĂ€rkt andra webbplatser som krĂ€ver att deras anvĂ€ndare har ett starkt lösenord. Bluehost krĂ€ver att deras anvĂ€ndare har ett starkt lösenord för e-post i cPanel. Arstechnica skrev en bra artikel om varför lösenord aldrig har varit svagare – och crackers har aldrig varit starkare. Medan WordPress har en lösenordsstyrkemĂ€tare som visar anvĂ€ndaren hur starkt lösenordet Ă€r, tvingar det inte styrkan. Att ha en administratör eller redaktörsnivĂ„anvĂ€ndare med ett svagt lösenord kan utgöra en sĂ€kerhetsrisk. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du kan tvinga starka lösenord till anvĂ€ndare i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Vi kommer att anvÀnda plugin Force Force Passwords. Det hÀr pluginet duplicerar WordPress JavaScript-lösenordsstyrkekontroll i PHP och tvingar anvÀndare med befogenheter att anvÀnda ett starkt lösenord.

SÄ i princip mÄste alla anvÀndare som har möjlighet att publicera inlÀgg, ladda upp filer eller redigera publicerade inlÀgg ha ett starkt lösenord. Detta betyder alla anvÀndarroller utom Contributor och Subscriber.

Allt du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin. Det tar hand om resten.

AnvÀnder du ett starkt lösenord pÄ din webbplats?