Hur man visar tiden enligt din WordPress-blogg i administratörsfÀltet

Hur man visar tiden enligt din WordPress-blogg i administratörsfÀltet

Om du aldrig har justerat din tidszoninstÀllning i WordPress har du förmodligen ingen aning om vad som Àr tiden enligt din WordPress-blogg. För mÄnga mÀnniskor spelar det ingen roll. Men om du har ett tidskÀnsligt inlÀgg som du vill schemalÀgga Àr det förmodligen en bra idé att veta vad servertiden Àr. Att ha servertiden tillgÀnglig i adminfÀltet kan ocksÄ vara bra för flerförfattarbloggar (speciellt om författarna befinner sig i olika tidszoner). I den hÀr artikeln visar vi dig hur du visar tiden enligt din WordPress i administratörsfÀltet.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Blog Time plugin. Efter aktivering kommer du att mÀrka att tiden kommer att visas i administratörsfÀltet.

I backend fungerar bloggtiden som en klocka. Men nÀr det Àr i frontend Àr det bara en tidsstÀmpel frÄn nÀr sidan laddades. Förutom administratörsfÀltet kan du ocksÄ visa detta i sidofÀltet med hjÀlp av widgetarna och inkludera det i ditt tema med en php-kod.

Om du vill att tiden ska vara korrekt gĂ„r du till InstĂ€llningar »AllmĂ€nt och redigerar instĂ€llningen för tidszon. En frĂ„ga som vi mĂ€rkte var att om du vĂ€ljer “staden dvs. New York”, sĂ„ kommer den inte att anpassas efter sommartid. SĂ„ i vĂ„rt fall visar det sig en timme framĂ„t. Men om du anvĂ€nder UTC som inte anpassar sig till sommartid automatiskt (vilket innebĂ€r att du mĂ„ste Ă€ndra det manuellt som dina vĂ€ggklockor) kommer du att se de mest exakta resultaten.

Ladda ner pluginet Blog Time.