Hur vitlistar Googleupdate.exe för Windows 7/8/10

How to Whitelist Googleupdate.exe for Windows 7/8/10

In Short Hacks: Google Chrome Update Stuck? 🙁 Det gĂ„r inte att uppdatera Google Chrome-webblĂ€saren bara pĂ„ grund av felet “vĂ€nligen vitlista GoogleUpdate.exe. (felkod 7: 0x80072EFD – systemnivĂ„) ”. Oroa dig inte! Vi Ă€r alltid dĂ€r för dig. Hur som helst, i denna handledning har vi lagt till 3 arbetsmetoder med vilka du enkelt kan vitlista GoogleUpdate.exe i Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 brandvĂ€gg.

Hur vitlistar Googleupdate.exe | itchhacks

GoogleUpdate.exe Ă€r en körbar fil som körs som en Google-uppdaterare och anvĂ€nds för att automatiskt uppdatera, installera, ladda ner och ta bort Google-applikationer. Även om du har problem Ă€r det inte nödvĂ€ndigt att inte ta bort dem som andra viktiga Windows-komponenter.

Google Updater distribuerades som en serie programvaror och som en del av Google Pack. Det stöds inte lÀngre och vi rekommenderar starkt att du avinstallerar den hÀr applikationen.

Vi vet alla att Google har etablerats som det största företaget och erbjuder sociala nÀtverkstjÀnster, kontorsprogramvara, molnlagring, webbmail och andra hundratals tjÀnster.

Google Chrome-webblÀsare (webblÀsare) anvÀnder GoogleUpdate.exe för att söka efter de senaste uppdateringarna och hÀmtar samma. Detta anvÀnds ocksÄ för att skicka anvÀndningsstatistik som inkluderar programvara och hÄrdvaruinformation till Google, sÀrskilt för analys. Google Chrome-webblÀsaren kan orsaka flera problem om du inaktiverar den hÀr processen.

Kontrollera .exe-filen (körbar fil) innan du kör densamma pÄ din dator. I moderna dagar kan Malware bytas namn till nÄgot liknande .exe-filtillÀgg och det kan ocksÄ finnas pÄ din lokala hÄrddisk. Se till att din lokala hÄrda (Windows- eller System32-mapp) inte innehÄller nÄgra körbara filer som inte Àr Microsoft (.exe-filer). Om sÄ Àr fallet kan dessa filer vara en maskinfektion, trojan, spionprogram eller virus.

Vitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggen

Googleupdate.exe-fel

Vi vill informera att GoogleUpdate.exe-applikationen kan orsaka problem ibland och det Ă€r inte en viktig process eller en nödvĂ€ndig systemfil för Windows-operativsystemet. Det Ă€r en tjĂ€nst och “gupdateӀr tjĂ€nstenamnet. Du kommer att möta sĂ€kerhetsproblem och andra problem om applikationen stoppades eller inaktiverades. Programmet har inget synligt fönster och digital signatur fanns tillgĂ€nglig i filen.
Följ stegen nedan för att vitlista applikation googleupdate.exe i Windows 10:

Du kanske ocksÄ gillar:

Metod nr 1: Vitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggen

Steg 1: GÄ till Kontrollpanelen och tryck sedan pÄ Windows-brandvÀggen

Vitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggenKontrollpanel

Steg 2: DĂ€r fĂ„r du se mĂ„nga alternativ till vĂ€nster pĂ„ skĂ€rmen. Klicka bara pĂ„ “Aktivera eller inaktivera Windows-brandvĂ€ggen“.

Vitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggenVitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggen

Steg 3: HĂ€r Ă€r som standard alla fĂ€stingar pĂ„ den gröna ikonen som Ă€r “SlĂ„ pĂ„ Windows-brandvĂ€ggen“. Byt nu bara till den röda ikonen “StĂ€ng av Windows-brandvĂ€ggen” SlĂ„ Spara Knapp.

Vitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggenStÀng av brandvÀggsstatus

Steg 4: Öppna nu din Chrome-webblĂ€sare> Tryck pĂ„ (Övre högra hörnet) 3 punkter> HjĂ€lp> Om Chrome.

Vitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggenChrome HjÀlp

Steg 5: Nu börjar din Chrome-webblÀsare uppdateras. Men om du inte vill uppdatera den dÀrifrÄn. Sedan kan du ladda ner den senaste versionen och sedan installera om den.

Steg 6: NÀr uppdateringen Àr klar. Starta om kromen snabbt och gÄ tillbaka till kontrollpanelen> Windows-brandvÀggen> och SlÄ pÄ brandvÀggen.

Vitlista Googleupdate.exe frÄn brandvÀggenSlÄ pÄ brandvÀggen

Den hÀr metoden sparar din Chrome för att konsumera fÀrre data och förhindrar vardagliga uppdateringar. Följ bara den hÀr metoden nÀr du vill uppdatera din Chrome-webblÀsare sÀkert.

Metod 2: Inget tillÀggslÀge för att uppdatera Chrome

Steg 1: Först mĂ„ste du kontrollera om din dator fungerar bra i “Inga tillĂ€gg”-LĂ€ge. Följ sedan stegen nedan för att kontrollera om Internet Explorer-webblĂ€saren fungerar i “Inga tillĂ€gg” -lĂ€ge:

Steg 2: Klicka pÄ Start eller menyknappen pÄ din dator och skriv nyckelordskörningen och tryck pÄ Enter-tangenten. I det befintliga fönstret (popup-fönster) skriver du nyckelordet iexplore-extoff och trycker pÄ Enter-tangenten.

Steg 3: Om webblĂ€saren Internet Explorer fungerar bra i “Inga tillĂ€gg” -lĂ€ge föreslĂ„r vi att du inaktiverar tillĂ€ggen genom att följa stegen nedan:

Steg 4: Vi vill informera om att tillÀgg kan orsaka en kompatibilitetsrisk eller sÀkerhetsrisk eller krasch eller kan sakta ner webblÀsaren. I det hÀr fallet mÄste du inaktivera de specifika tillÀggen för att ÄtgÀrda problemet eller öka webblÀsarens hastighet.

Steg 5: Vi föreslÄr att du helt tar bort eller tar bort oönskade tillÀgg som inte lÀngre kan anvÀndas av din dator eller som kan orsaka sÀkerhets-, kompatibilitets- och prestandaproblem.

För att inaktivera tillÀgg:

GĂ„ till din Internet Explorer-webblĂ€sare och vĂ€lj “Verktyg”Alternativ. DĂ€rifrĂ„n klickar du pĂ„ “Hantera tillĂ€gg” alternativ. Du mĂ„ste vĂ€lja alternativet Alla tillĂ€gg. Aktivera tillĂ€gget (sĂ€rskilt vilket du vill ta bort). Du mĂ„ste inaktivera och avsluta webblĂ€saren.

Metod # 3: Fix GoogleUpdate.exe (felkod 7: 0x80072EFD) Inaktivera antivirus

Du kan försöka installera webblÀsaren Google Chrome och inaktivera (tillfÀlligt) antivirusprogram pÄ din dator.

Observera att antivirusprogrammet kan hjÀlpa till att skydda ditt system mot sÀkerhetshot eller virus. Det rekommenderas inte att inaktivera i de flesta fall. Du kan dock inaktivera och Äteraktivera det tillfÀlligt efter installation av den nödvÀndiga programvaran. Din dator kan lÀtt pÄverkas av Virus, Malware eller Spyware nÀr du Àr ansluten till ett nÀtverk eller Internet efter att du har inaktiverat antivirusprogrammet.

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta gratis VPN-tillÀgg för Google Chrome-webblÀsare

Slutsats

Dela detta Hur vitlistar Googleupdate.exe för Windows 10 artikel med din kromfreak. Gilla ocksĂ„ den hĂ€r artikeln pĂ„ hela den sociala plattformen och hjĂ€lp oss att nĂ„ fler mĂ€nniskor. Om du tror att vi saknade nĂ„gon annan metod? LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan och vi försöker lĂ€gga till den hĂ€r applikationen i den hĂ€r listan. Kontakta oss gĂ€rna om du har frĂ„gor med tech. SkĂ„l! 🙂

Vi Àr glada att kunna informera om att ovanstÄende information hjÀlper till att förstÄ mer om applikationen googleupdate.exe och hur man vitlistar applikationen i Windows.

Videohandledning: