I arbetet: vÄrt mest spÀnnande gratis bloggtema + gratis tillÀgg för livet

I arbetet: vÄrt mest spÀnnande gratis bloggtema + gratis tillÀgg för livet

Det har gĂ„tt nĂ€stan ett Ă„r sedan vi slĂ€ppte Parallax One – vĂ„rt första försök att gĂ„ pĂ„ egen hand (ingen hjĂ€lp frĂ„n WordPress.org) och ge tillbaka till samhĂ€llet. LĂ„ng historia kort, det fungerade bra … men jag tror att vi kan göra bĂ€ttre. HĂ€r Ă€r vad jag menar:

Som du kanske redan vet om du följer vÄrt arbete nyligen har jag fokuserat ganska mycket pÄ att optimera vÄra omvandlingsfrekvenser pÄ ThemeIsle och CodeinWP. Och Àven om detta har fungerat och hjÀlpt vÄr ekonomiska situation, har jag utvecklat den starka kÀnslan av att vi kan ta saker lÀngre.

Ibland kĂ€nns det som om jag Ă€r en del av vad Jeff Hammerbacher en gĂ„ng nĂ€mnde … och inte pĂ„ ett bra sĂ€tt:

De bÀsta hjÀrnorna i min generation funderar pÄ hur man fÄr folk att klicka pÄ annonser. Det suger.

SÄ snabbt fram till idag, ett Är efter att vi slÀppt Parallax One, Àr vi det precis att erbjuda vÄrt bÀsta arbete GRATIS, igen.

Men vi tar det ett steg lÀngre. Bortsett frÄn en nytt gratis WordPress-tema som vi nÀstan har gjort planerar vi att slÀppa alla framtida tillÀgg gratis ocksÄ.

SÄ inga betalda extrafunktioner, inga lÄsta funktioner, inga premiumtillÀgg nÄgonsin. Bara ett gratis WordPress-tema av högsta kvalitet och gratis tillÀgg för livet.

I grund och botten finns det ingen fÄngst. VÄr nuvarande utveckling grundas genom vÄra andra projekt (tack, betald kund), sÄ vi Àr tÀckta för nu. Och om marknaden nÄgonsin förÀndras kommer vi att frivilligt göra lite av vÄr tid för att hÄlla saken levande.

Varför? Detta Àr en del av vÄrt uppdrag att ge tillbaka till samhÀllet som har hjÀlpt oss att komma till den punkt som vi befinner oss just nu. Utan folket (du) finns det inget oss.

SÄ vad heter den hÀr nya saken?

Zillah Àr ett vackert bloggtema kodat av Claudiu (ThemeIsle-teamet) och designat av en supertalent designer Ashley Schweitzer (tack Brian).

Kort sagt, det Àr vÄrt bÀsta arbete. Och du kan (kommer att kunna) fÄ det gratis.

HÀr Àr en förhandsvisning av Zillah:

Du kan bidra till utvecklingen av Zillah hÀr: https://github.com/codeinwp/zillah

Om du inte har möjlighet att bidra, men du har nÄgra idéer, ta bara upp ett problem pÄ GitHub, och om tillrÀckligt mÄnga tycker att det Àr giltigt kommer det sannolikt att bli gjort.

Temat Àr fortfarande ett pÄgÄende arbete just nu, men sÄ snart vi har en fullstÀndig recension frÄn themereview.co slÀpper vi det till allmÀnheten och laddar upp det till WordPress.org ocksÄ (Àven om det kan ta ett tag för att fÄ det online dÀr).

VÄrt mÄl # 1 just nu Àr att göra detta tillgÀngligt och tillgÀngligt för sÄ mÄnga mÀnniskor som möjligt. Om du behöver ett snyggt (och snyggt) bloggtema gratis, kommer det att vara perfekt för dig!