I smartphone-vÀrlden dominerar ROG Phone 3 fortfarande scenen, i mellanklassen Àr riket helt kinesiskt (foto)

I smartphone-vÀrlden dominerar ROG Phone 3 fortfarande scenen, i mellanklassen Àr riket helt kinesiskt (foto)

FÄ överraskningar för AnTuTu-rankningen av iOS-enheter.

AnTuTu slÀppte ny ranking av enheter Android, uppdelat mellan kategorierna i toppklass och mellanklass, och de iOS, listade topp 10 av vardera för mÄnaden September 2020.

Topp i Android-sortimentet

Topp 10 pÄ Android-enheter erbjuder inte speciella överraskningar jÀmfört med vad vi sÄg förra mÄnaden. Den absoluta kungen Àr fortfarande ASUS ROG Phone 3, medan vi pÄ andra plats hittar Xiaomi Mi 10 Ultra och följer OPPO Find X2 Pro. OnePlus 8 Pro har sjunkit till fjÀrde plats medan OnePlus 8 har kastat Galaxy S20 frÄn topp 10. En ny post i rankningen av de bÀsta 10 Android nÄgonsin Àr den nya vikningen av Samsung, Galaxy Z Fold 2 med Snapdragon 865+ processor som kommer pÄ sjunde plats.

IOS-enheter

De 10 bÀsta iOS-enheterna reserverar sig verkligen vÀldigt fÄ överraskningar jÀmfört med vad vi sÄg i augusti. Rangordningen följer i huvudsak hierarki av enheter i Cupertino-huset: högst upp hittar vi alltid de tvÄ senaste generationerna av iPad Pro och för att följa hittar vi iPhone 11 Pro Max och iPhone 11 Pro. Topp 10 iPhone SE 2020 och iPad mini av den femte generationen stÀnger toppen. För nÀsta mÄnad förvÀntar vi oss att överraskningar större eller senare efter presentationen av den nya iPhone 12 av Apple.

Mellanklass Android

En kategori som vÀcker mer och mer intresse för Android-vÀrlden Àr den för medelhöga enheter. I topp 10 vi hittar inte lÀngre OnePlus North som dominerade det förra mÄnaden, men i kommando ser vi det nya IQOO Z1, den första enheten som slÀppte marknaden med MediaTek Tianji 1000+ -processorn. PÄ andra plats hittar vi Redmi K30 Ultra och dÀrefter Honor 30. Bland de nya posterna i topp 10 hittar vi Xiaomi Mi 10 Lite 5G och nya Realme 7.

KĂ€lla: AnTuTu (1), (2)