Ingen feedback döljer Feedback-appen pÄ telefoner med tvOS-betaprofilen installerad

Ingen feedback döljer Feedback-appen pÄ telefoner med tvOS-betaprofilen installerad

Om du nyligen har uppmÀrksammat jailbreak-scenen kanske du har lagt mÀrke till Electra Team-medlem CoolStar som rekommenderar att Electra1131-anvÀndare installerar tvOS-betaprofilen pÄ sina jailbroken iOS-enheter för att förhindra att iOS irriterar dig för att installera programuppdateringar.

Förutsatt att du följde detta rÄd, bör du nu ha en lila Feedback-app pÄ din startskÀrm för att rapportera fel och programvaruproblem till Apple. Men om du hellre inte vill ha den hÀr appen kan du anvÀnda en ny gratis jailbreak-tweak som heter Ingen feedback av iOS-utvecklare för att bli av med det.

Minimalister som avskyr onödigt hemskĂ€rv Ă€r den uppenbara publiken för denna tweak, sĂ€rskilt eftersom Feedback-appen inte kan raderas via lager ‘wiggle’ -lĂ€get som du vanligtvis anvĂ€nder för att ta bort andra appar.

NÀr du installerar tweak försvinner Feedback-appen omedelbart frÄn startskÀrmen, men det pÄverkar inte de fördelaktiga anti-uppdateringsegenskaperna som du kan förvÀnta dig av att installera tvOS-betaprofilen pÄ din jailbroken telefon.

Med inga alternativ att konfigurera Àr No Feedback en enkel tweak som minimalister kan och bör installera gratis frÄn Cydias BigBoss-arkiv för att lösa en försumbar oro. Tweak fungerar pÄ alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Har du installerat tvOS-profilen pÄ din jailbroken telefon? Och i sÄ fall stör Feedback-appen dig? Dela i kommentarfÀltet nedan.