Instagram rullar ut frÄgor klistermÀrke

Instagram rullar ut frÄgor klistermÀrke

Instagram idag expanderat pÄ omröstningsklistermÀrket och emoji-reglaget med en ny interaktiv klistermÀrke som den hoppas kan fungera som en trevlig konversationsstartare.

Att lÀgga till en frÄgemÀrke i en berÀttelse Àr det bÀsta sÀttet att be dina följare att skicka frÄgor som du kan svara pÄ. MÀnniskor kan svara genom att trycka pÄ klistermÀrket i en berÀttelse för att skriva en frÄga.

För att komma igÄng med den nya frÄgemÀrket, tryck pÄ smileyikonen högst upp i din berÀttelse efter att du har tagit ett foto eller en video med Instagram-kameran och vÀlj sedan den nya frÄgemÀrket frÄn facket. Skriv din frÄga, placera den i din berÀttelse sÄ Àr du klar.

NÀr följare ser din klistermÀrke för frÄgor kan de trycka pÄ den för att svara sÄ mÄnga gÄnger de vill.

För att se vem som stÀllde en frÄga och vad de sa, svep uppÄt nÀr du tittar pÄ din berÀttelse. Tryck bara pÄ en frÄga som dina vÀnner stÀllde för att skapa en ny berÀttelse dÀr du kan svara pÄ den.

Du kan ocksÄ trycka pÄ ett svar frÄn nÄgon för att dela det.

“Även om du kan se vem som skickade in varje svar i din tittarlista dĂ€r det Ă€r privat, nĂ€r du delar svaret i din berĂ€ttelse kommer inte din vĂ€ns foto och anvĂ€ndarnamn att visas”, noterar Instagram.

FrÄgesticket finns som en del av Instagram-version 52.

Ta Instagram gratis frÄn App Store.