InstagramUnleashedXI förstÀrker din Instagram-upplevelse pÄ iOS-plattformen

InstagramUnleashedXI förstÀrker din Instagram-upplevelse pÄ iOS-plattformen

Hardcore Instagram-anvÀndare som ocksÄ rÄkar vara jailbreak-entusiaster har inget att förlora och allt att vinna pÄ att prova en ny jailbreak-tweak kallad InstagramUnleashedXI av iOS-utvecklare.

Precis som namnet antyder, ger InstagramUnleashedXI en mÀngd nya funktioner och förbÀttringar av den officiella Instagram-appen i ett försök att öka anvÀndarupplevelsen.

NÀr du har installerat kan du dra nytta av följande fördelar:

Strax utanför bat kan du se att InstagramUnleashedXI ger mÄnga funktioner till sina anvÀndare, och utvecklaren hÄller alltid ett öra öppet för funktionsförfrÄgningar. Som sagt, det Àr möjligt att vi kommer att se fler funktioner lÀggs till i framtida uppdateringar, förutsatt att samhÀllet talar.

Vissa funktioner pÄ InstagramUnleashedXI, som att dölja sponsrat innehÄll och inaktivera lÀskvitton, Àr mer anvÀndbara Àn andra, men dessa funktioner i sig kan pÄ allvar förbÀttra Instagram-upplevelsen pÄ din plattform.

Om du Àr intresserad av att prova InstagramUnleashedXI, sÄ kan du ladda ner den för $ 1,00 frÄn Cydias Packix-förvar. Tweak fungerar pÄ alla jailbroken iOS 10 och 11-enheter med den officiella Instagram-appen installerad.

Vad Àr din favoritfunktion bakad i InstagramUnleashedXI? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.