Intervju med Sunil Saxena frÄn InMotion Hosting

Intervju med Sunil Saxena frÄn InMotion Hosting

Förra veckan genomförde vi en framgÄngsrik giveaway och insamling för att fira WPBeginners femte födelsedag och hjÀlpa till att bygga tvÄ skolor i Guatemala genom vÀlgörenhet Pencils of Promise. Detta skulle inte vara möjligt utan vÄra Platinum-sponsorer som donerade $ 5000 till kampanjen. Jag vill lyfta fram var och en av dem genom att intervjua dem om deras verksamhet.

I dagens första intervju har vi Sunil Saxena, medgrundare av InMotion Hosting.

Sunil och jag trÀffades först för nÄgra Är sedan pÄ en konferens. Vi blev snabbt vÀnner strax efter eftersom vi brinner för samma sak (bra kundservice, kvalitetsprodukter och framför allt ger tillbaka till samhÀllet). NÀr han fick reda pÄ den giveaway vi gjorde förra Äret pÄ WPBeginner för att hjÀlpa till med att bygga en skola, strÀckte han sig ivrig efter att veta hur han kan hjÀlpa nÀsta Är.

NÀr jag offentligt meddelade utdelningen var Sunil den första som hoppade ombord. Han donerade totalt 10 000 dollar för att representera bÄda sina företag InMotion Hosting och Web Hosting Hub.

Jag har personligen nÄgra dedikerade servrar med InMotion Hosting, och jag Àlskar deras produkt och framför allt deras USA-baserade support.

Med det sagt, lÄt oss hoppa in i intervjun.

1. Vad var ditt mÄl nÀr du startade InMotion Hosting 2001?

Det var enkelt. Jag kom frĂ„n en vĂ€rdbakgrund och hade snabbt lĂ€rt mig att det fanns ett behov av överlĂ€gsen kundsupport. Att fĂ„ en webbplats kan vara komplicerat – det Ă€r vĂ„rt jobb att göra processen enklare – och jag tror att en hörnsten för varför InMotion Hosting Ă€r hĂ€r idag och varför vi kommer att finnas i mĂ„nga Ă„r framöver, beror pĂ„ att vi strĂ€var efter att tillhandahĂ„lla det bĂ€sta kundsupportupplevelse vid varje kontakt.

2. InMotion Hosting har funnits innan WordPress till och med skapades. Hur har WordPress-tillvÀxten pÄverkat ditt företag?

WordPress-anvĂ€ndare Ă€r en betydande del av vĂ„r kundbas. WordPress har varit bra för vĂ„r verksamhet och webben i allmĂ€nhet – jag tror att det har varit en katalysator för att fĂ„ mĂ€nniskor som normalt skulle ha hĂ„llit sig borta frĂ„n att fĂ„ en webbplats att publicera sin webbplats online. Dessutom har det varit fantastiskt för sĂ„ mĂ„nga av vĂ„ra utvecklare och designerkunder – det Ă€r en bra plattform för dem att enkelt skapa och hantera kundwebbplatser.

3. Med alla verktyg som Àr tillgÀngliga för att bygga webbplatser, hur Àr WordPress annorlunda för dig Àn andra program som du stöder?

Först och frĂ€mst Ă€r WordPress mycket populĂ€rt och förstĂ„eligt. Medan andra byggare kan ha begrĂ€nsningar för alla funktioner som du kanske eller kanske inte kan sĂ€tta pĂ„ din webbplats, WordPress, pĂ„ grund av det stora utbudet av plugins verkligen upptĂ€cker problemet. Dessutom gör WordPress-skalbarheten verkligen att den sticker ut – du kan börja smĂ„tt, och nĂ€r du och ditt företag fortsĂ€tter att vĂ€xa kan du behĂ„lla samma plattform. Som företagsĂ€gare lĂ„ter det dig verkligen fokusera din tid pĂ„ en energi pĂ„ det som Ă€r viktigt och inte shoppa efter en ny webbbyggnadslösning.

4. Jag ser en betydande ökning av ditt engagemang i WordCamps och andra WordPress-relaterade evenemang. Har du nÄgra speciella planer för WordPress-baserade webbplatser?

Ja, vi har nĂ„gra idĂ©er och planer som jag inte kan tala om – men vi arbetar för att hjĂ€lpa spektrumet av WordPress-anvĂ€ndare med deras erfarenhet. För nybörjare kommer det att betyda en lĂ€ttare ramp till publiceringstid, för den avancerade anvĂ€ndaren betyder det tillförlitligheten och plattformen du behöver för att ditt företag ska vĂ€xa.

5. Vad Àr den mest utmanande delen av ditt jobb?

Utmaningar finns överallt – i mitt liv handlar det om tid. Prioritering, förstĂ„else för företagets behov och att veta att de bĂ€sta idĂ©erna ibland inte kan hĂ€nda direkt Ă€r en del av affĂ€ren.

6. Om du kan uttrycka det i tre meningar, vad skiljer InMotion Hosting frÄn andra vÀrdar?

VĂ„rt Ă„tagande att tillhandahĂ„lla den bĂ€sta webbupplevelsen för vĂ„ra kunder Ă€r avgörande för InMotion Hosting. Vi har investerat betydande pengar i vĂ„r plattform (till exempel SSD-enheter gratis för alla delade konton) för att hĂ„lla vĂ„rt 24-timmars callcenter pĂ„ amerikansk mark (mĂ„nga av vĂ„ra konkurrenter odlar dessa jobb offshore) sĂ„ att vi kan ge dig, vĂ„r kund, med en möjlighet att göra vad du gör – vilket Ă€r att bygga ditt företag online.

7. Varför bestÀmde du dig för att stödja denna sak och vad betyder det för dig?

PĂ„ InMotion Hosting har vi haft turen att bli belönade med en vĂ€xande och lojal kundbas – sĂ„ en sĂ„dan möjlighet Ă€r uppenbar. Som far till 2 pojkar, nu mer Ă€n nĂ„gonsin, inser jag att vĂ€rldens ungdomar Ă€r sĂ„ viktiga. Jag tror att en av de bĂ€sta gĂ„vorna du kan ge till nĂ„gon Ă€r en utbildning. Att vara en del av Pencils of Promise (via vĂ„ra goda vĂ€nner pĂ„ WPBeginner) gör att vi kan göra just det.

Tack Sunil för din tid och den mycket generösa donationen för att hjÀlpa till att bygga skolor.

Alla, kolla in InMotion Hosting. De erbjuder nu gratis SSD-enheter med all deras delade hosting. Vi anvÀnder deras kommersiella klass 2000-dedikerade server för nÄgra av vÄra webbplatser. Deras support dygnet runt Àr helt enkelt fantastiskt med tanke pÄ att allt Àr baserat i USA.