Introduktion till Samsungs nya premium soundbar: eARC och Dolby TrueHD-stöd med integrerad Alexa (foto)

Introduktion till Samsungs nya premium soundbar: eARC och Dolby TrueHD-stöd med integrerad Alexa (foto)

Samsung har precis officiellt presenterat sitt ny soundbar högst upp i sortimentet, som kompletterar soundbaruppsÀttningen för 2020. LÄt oss gÄ och se den nya tillsammans Samsung HW-Q950T.

Samsung HW-Q950T: Tekniska egenskaper

Samsungs nya soundbar erbjuder en ljudupplevelse a 9.1.4 riktiga kanaler, som representerar maximalt antal för system som för nÀrvarande finns i en enda soundbar. Samsungs nya produkt stöder Dolby Atmos, tillsammans med DTS: X av DTS för flerdimensionell ljudteknik. Det saknas stöd eARC och det till teknik Dolby TrueHD.

Dessutom Ă€r det möjligt tack vare teknik synkronisera ljudet frĂ„n soundbaren och TV: n, anslutning av samma soundbar till QLED-TV: n frĂ„n 2020-serien frĂ„n Samsung. Äntligen erbjuder den nya soundbaren frĂ„n Samsung ocksĂ„ integration Alexa, som gör det till en smart högtalare i alla avseenden.

SÀrskild designen uppmÀrksammades ocksÄ frÄn Samsung: höjden har minskats jÀmfört med förra Ärets version, a 69,5 cm och tyget tillverkades i samarbete med det danska varumÀrket, specialiserat pÄ tyger ekologisk.

Produktion och pris

Samsung har Ànnu inte delat officiella detaljer om tillgÀnglighet officiell e introduktionspris pÄ HW-Q950T soundbar. Vi kommer tillbaka för att uppdatera artikeln nÀr de Àr kÀnda.

Samsung HW-Q950T – Bilder

KĂ€lla: Samsung