iPad Pro-ryktet: 4K HDR-video via USB-C, ny magnetport, uppdaterad Apple Pencil & amp; Mer

En annan tillförlitlig kÀlla bekrÀftar 2018 iPad Pro USB-C ryktet

Det sÀgs att nÀsta iPad Pro-modeller antar nÀra skÀrmar utan skÀrmar utan nÄgra Home-knappar, med Face ID biometrisk autentisering med liggande stöd, en helt ny magnetisk kontakt för tillbehör frÄn tredje part, stöd för en uppdaterad Apple Pencil med sömlösa AirPods- som Bluetooth-parning och mer.

Senaste iPad Pro-mullret

Brasiliansk utvecklare Guilherme Rambo sa igĂ„r pĂ„ 9to5Mac att namngivna kĂ€llor som Ă€r bekanta med utvecklingen har bekrĂ€ftat mycket av de bevis som tidigare hittats frĂ„n iOS 12.1 beta, som innehĂ„ller hĂ€nvisningar till en “iPad2018Fall” -enhet.

KĂ€llor erbjöd ocksĂ„ ytterligare detaljer …

Kant-till-kant-design

Trots sin kant-till-kant-skĂ€rmdesign kommer de nya iPad-proffsen inte att ha ett hack. “Även om de nya iPad Pro-modellerna 2018 kommer att ha tunnare ramar, kommer de fortfarande att vara tillrĂ€ckligt breda för att rymma det TrueDepth-kamerasystem som behövs för Face ID”, sĂ€ger artikeln.

4K HDR-video ut

2018 iPad-proffs kommer att ha 4K HDR-videoutgÄng via en ny USB-C-port. Du styr upplösning, HDR, ljusstyrka och andra instÀllningar för anslutna externa skÀrmar via en ny panel i appen InstÀllningar.

Modellidentifierare

Det kommer att finnas tvÄ Wi-Fi-modeller i bÄda storleksalternativen och tvÄ LTE-modeller i bÄda storleksalternativen.

Modellidentifierare för Wi-Fi-versioner Ă€r “iPad8,1”, “iPad8,2”, “iPad8,5” och “iPad8,6”. Mobilmodeller har följande identifierare: “iPad8,3”, “iPad8,4”, “iPad8,7” och “iPad8,8”.

Face ID i alla riktningar

Face ID fungerar bÄde i stÄende och liggande riktning, men fungerar inte upp och ner. Installationsprocessen för Face ID mÄste ocksÄ slutföras i stÄende orientering.

2018 iPad Pros kommer att anvÀnda samma bildsignalprocessor (ISP) för Face ID som iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR smartphones. Eftersom Apples internetleverantörer Àr integrerade i A-serie-system-on-a-chip kan vi dra slutsatsen att de kommande surfplattorna kommer att anvÀnda Apples senaste A12 Bionic-chip, sannolikt med ökad CPU-klockfrekvens och ytterligare GPU-kÀrnor.

Uppdaterad Apple Pencil

En ny version av Apple Pencil kommer att anvÀnda Bluetooth-nÀrhetsinformation för sömlös parning som liknar AirPods eller HomePod. Det Àr möjligt att vÀxla mellan enheter utan att ansluta din Apple Pencil till laddningsporten eftersom parningsinformation levereras direkt till alla enheter via iCloud.

Introduktion av magnetisk kontakt

En ny magnetkontakt för tillbehör kommer pÄ baksidan. Apple kommer att bygga en ny version av Smart Keyboard-tillbehöret för att fungera med den nya kontakten. Tredjeparts tillbehör tillÄts ocksÄ att anvÀnda magnetkontakten.

Cool eller vad?

Vad gör du av dessa godbitar om den kommande iPad Pro-uppdateringen? Specifikt, vad skulle du anvÀnda 4K HDR-videoutgÄng via USB-C för? Skulle nÄgon av ovanstÄende förbÀttringar rÀcka för att du skulle övervÀga att uppgradera?

LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.