iPhone 6 vs iPhone 6S: Vilken Ă€r bĂ€st att köpa …

iPhone 6 vs iPhone 6S: Vilken Àr bÀst att köpa ...

iPhone 6 vs iPhone 6S | itchhacks

En gÄng fanns det en tid dÄ bara personer i högre klass har prylar frÄn Apple-mÀrket, och det rÀckte för dem att bevisa att de Àr av högre klass. Om en person Àger en Apple-telefon kommer han automatiskt att ges respekt av folket eftersom det faktiskt ansÄgs som ett mirakel att se en Apple-telefon.

Varje tonÄring siktade pÄ att Àga Apples varumÀrkesprylar pÄ den tiden, och nu blev drömmen verklighet eftersom varje ungdom Àger en Apple-mÀrkesprydnad. iPhone 6 och iPhone 6s Àr en av de bÀsta produkterna som Apple nÄgonsin har lanserat. SÄ hÀr Àr vi med en front-on jÀmförelse mellan bÄda dessa enheter.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr tar du bort iCloud Activation Lock frÄn iOS 2020

LĂ„t oss veta mer om ‘Äppleföretag först


Apple Ă€r ett amerikanskt företag som grundades av “Steve Jobb” Ă„r 1976. Detta företag började först sin kurs med att producera programvara för datorer och senare började det producera hĂ„rdvara tycka om bĂ€rbara datorer och iPhones. Dess nuvarande huvudkontor ligger i kalifornien, USA. Apple Ă€r för nĂ€rvarande det största IT-företaget i vĂ€rlden. Apple startade sitt eget operativsystem kallat iOS och Mac OS som Android OS och hade iTunes som sin mediaspelare. Det Ă€r för nĂ€rvarande andra största mobil producent i vĂ€rlden som föregĂ„s av Samsung.

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta iCloud Bypass-aktiveringsverktyg Gratis nedladdning 2020

iPhone 6:


1. iPhone 6 lanserades under mÄnaden September 2014. Den innehöll alla de bÀsta egenskaperna som en bra mobil borde innehÄlla vid den tiden. Det gav ocksÄ ett genombrott som alla förvÀntade sig.

2. Mobilen var 4,7 tum lÄng, och det vÀgde handla om 4,55 oz. Mobilen besatt iOS 8, och det kan det vara uppgraderad till iOS version 11.

3. Det kan endast accepteras enda nano-sim vilket kan betraktas som en nackdel för vissa personer. Det har dual-core 1,4 GHz Typhoon vilket var bÀst under den perioden.

4. Den fanns i tre fÀrger som var rymdgrÄ, silver och guld. Den hade en bra batteritid pÄ 250 timmar standby Àven i 3G.

5. Det hade ocksÄ en fingeravtryckssensor. Det hade ocksÄ normala funktioner som Bluetooth, wifi och acceptans av Blue Ray-kvalitetsvideor.

6. Mobilen bestod av tvÄ kameror fram och bak, och kvaliteten pÄ den frÀmre kameran var 8MP medan sekundÀr var rÀttvis 1.2MP.

Detta var de funktioner som krÀvs av en mobil för att slÄ rekord vid den tiden.

LÀs ocksÄ: iPhone 7 Alla modeller A1660, A1661, A1778, A1784, A1779, A1785, A1780, A1786 Förklarade

iPhone 6S:


1. iPhone 6S lanserades exakt efter ett Är dÄ iPhone 6 lanserades. Den hÀr mobilen Àr nÀsta modell som Apple slÀppte efter iphone6. Det var uppdaterad modell av iPhone 6, och det hade ocksÄ ett bra svar frÄn köparna. Kontrollerade du Acestream pÄ Mac?

2. Gadget var ocksÄ 4,7 tum lÄng, men den vÀgde nÄgot högre Àn den föregÄende av 5.04oz. Den hÀr mobilen hade iOS 9, och det var uppgraderbar till maximal version.

3. Det accepterades ocksÄ endast en sim, och det borde det vara nano i typ. Den hÀr mobilen har ocksÄ tvÄkÀrnig men innehöll 1,84 GHz Twister som nyligen slÀpptes.

4. Det var tillgÀngligt i samma fÀrger som den tidigare modellen var, men rosa guld tillsattes dessutom.

5. Batteriets livslÀngd slÀpptes nÄgot till 240 timmar standby i 3G.

6. Den hÀr mobilen hade ocksÄ nÄgra normala funktioner som fingeravtryckssensor, Bluetooth och wifi. Alla typer av video kan spelas pÄ den hÀr mobilen.

7. Mobilen har tvĂ„ kameror, den primĂ€ra var 12MP, och det sekundĂ€ra var 5MP, och det bevisade att det var bĂ€ttre Ă€n IiPhone6 ​​pĂ„ alla sĂ€tt.

LÀs ocksÄ: Ladda ner Snapchat ++ IPA för iOS 11, iPhone, Android, PC

Slutsats:

iPhones, nÀr de lanseras, kommer aldrig att sÀljas med mindre Àn femtio tusen som baspris men nÀstan varje tonÄring och affÀrsman föredrar att ha en iPhone i handen. FramgÄngsriket för iPhones kommer aldrig att stoppas eftersom det alltid gör ett jobb som andra mobilföretag inte gör och som tillfredsstÀller kunderna. Apple-företaget fick alla att inse att priset bara Àr högre pÄ grund av mobilens kvalitet och detta Àr den funktion som andra mobilföretag Ànnu inte ska göra.

iPhone 6s vs iPhone 6 2020 jÀmför iPhone 6s och 6s plus iPhone 6s vs iPhone 6s plus