iPhone Xs börjar pÄ $ 999, Xs Max pÄ $ 1.099, förbestÀllningar börjar 14 september

iPhone Xs börjar pÄ $ 999, Xs Max pÄ $ 1.099, förbestÀllningar börjar 14 september

SÄ nu nÀr du har hört allt om iPhone Xs och Xs Max Àr dina nÀsta tvÄ frÄgor förmodligen: hur mycket kommer det att kosta? och nÀr / var kan jag fÄ det. Den goda nyheten Àr att Apple SVP Phil Schiller just meddelade att du kan förbestÀlla bÄda telefonerna frÄn och med denna fredag, med ett startpris pÄ $ 999 för iPhone Xs och $ 1099 för iPhone Xs Max.

Genom Apples iPhone-uppgraderingsprogram kan kunder i USA fÄ iPhone Xs och iPhone Xs Max med skydd av AppleCare +, vÀlja deras operatör (inget flerÄrigt servicekontrakt krÀvs) och fÄ möjlighet att uppgradera till en ny iPhone varje Är. MÄnadsbetalningar för de tvÄ telefonerna börjar kl 49,91 $ och 54,08 $respektive.

Kunder kommer att kunna förbestÀlla iPhone Xs och iPhone Xs Max frÄn och med fredagen den 14 september, med tillgÀnglighet frÄn och med fredagen den 21 september, i mer Àn 30 lÀnder och territorier inklusive och.

iPhone Xs och iPhone Xs Max kommer att finnas tillgÀngliga i mer Àn 25 lÀnder och territorier inklusive och börjar fredagen den 28 september.

Vill du lÀra dig mer om de nya telefonerna? Kolla in vÄrt inlÀgg hÀr. Se ocksÄ till att hÄlla koll pÄ mer iPhone Xs och Xs Max tÀckning under de kommande timmarna och dagarna!