iPhone XS Max förpackning & amp; iOS 12.1-kod antyder bÄda att Apple AirPower fortfarande Àr under utveckling

 iPhone XS Max förpackning & amp;  iOS 12.1-kod antyder bÄda att Apple AirPower fortfarande Àr under utveckling

Är den lĂ„ngfördröjda trĂ„dlösa AirPower-laddaren fortfarande försenad eller övervĂ€gs inte lĂ€ngre? Ingen annan Ă€n Apple vet sĂ€kert. ÄndĂ„ föreslĂ„r tvĂ„ nya ledtrĂ„dar att den kommer att lanseras – nĂ„gon dag.

Som Twitter-anvĂ€ndare Gavin Stephens var den första att notera, manualen för iPhone XS Max nĂ€mner laddningsenheten. I en “startguide” stĂ„r orden: “Placera iPhone med skĂ€rmen uppĂ„t pĂ„ AirPoweror en Qi-certifierad trĂ„dlös laddare.”

Men de nÀmner det definitivt i den nya iPhone XS Max-handboken pic.twitter.com/qJO7kVc8bi

– Gavin Stephens (@ccgavind) 20 september 2018

Dessutom har 9to5Mac upptÀckt lite information i den första iOS 12.1-utvecklarbetan som föreslÄr AirPower-projektet fortsÀtter att gÄ framÄt.

NÀr vi tittade pÄ iOS 12.1 mÀrkte vi att den komponent i iOS som ansvarar för att hantera laddningsgrÀnssnittet som visas nÀr du anvÀnder AirPower har uppdaterats, vilket innebÀr att Apple fortfarande arbetar aktivt med projektet.

AirPower tillkÀnnagavs först den 12 september och var utformad för att induktivt ladda flera Apple-enheter samtidigt, inklusive mÄnga som ocksÄ tillkÀnnagavs vid det datumet, till exempel tredje generationens Apple Watch, iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus.

Tidigare i Är sa Bloomberg att Apple planerade att slÀppa den trÄdlösa enheten före slutet av september. Det sa att fortsatta problem med AirPowers laddningsmekanism för flera enheter var anledningen till enhetens lÄnga fördröjning.

Jag tror inte att AirPower-omnÀmnandet i iPhone XS Max-manualen betyder sÄ mycket. Detta dokument kunde ha skrivits ut för flera veckor sedan, och Apple kunde ha beslutat att det skulle bli för dyrt att publicera dem innan iPhone XS Max-utgÄvan.

Informationen 9to5Mac som finns i iOS 12.1 beta Àr dock inte lika lÀtt att rabattera. Om AirPower inte lÀngre övervÀgdes skulle jag tro att nÄgon hÀnvisning till den skulle ha tagits bort frÄn en ny iOS-beta.

Förhoppningsvis kommer vi snart att höra mer frÄn Apple.

Vad tror du? Kommer vi nÄgonsin att se en AirPower-laddningsplatta i naturen? LÄt oss veta din Äsikt i anteckningarna nedan.