ITunes Remote-appen uppdateras och uppdateras med iOS 12 & amp; Support för iPhone X

iTunes Remote 4.4 has an all-new look on iPhone and iPad

Apple har inte glömt bort det iTunes Remote, en dedikerad iPhone- och iPad-app för fjÀrrkontroll av iTunes pÄ skrivbordet var som helst i ditt hem. En ny uppdatering som tappade igÄr ger ett helt nytt utseende tillsammans med en helt ny appikon och fullt stöd för iOS 12 och den kant-till-kant Super Retina-skÀrmen pÄ iPhone X.

iTunes Remote 4.4, kort

4.4-uppdateringen visar Àntligen inte de fula horisontella svarta staplarna lÀngst upp och lÀngst ner pÄ grÀnssnittet nÀr de körs pÄ en iPhone X. Som en bonus skalas appen nu snyggt upp till iPad Pro-storlekar. Den uppdaterade inkluderar Àven ospecificerad stabilitet och prestandaförbÀttringar.

Bortsett frÄn att styra desktop-iTunes Àr appen en programvarufjÀrrkontroll för Apple TV-apparater.

Även om Apple TV-fjĂ€rrkontroll nu Ă€r inbyggd i iOS Control Center fortsĂ€tter bĂ„de iTunes Remote och Apple TV Remote-apparna att stödja den funktionen Ă€ven om den senare Ă€r begrĂ€nsad till att stödja fjĂ€rde generationens Apple TV och Apple TV 4K-modellen.

Kontrollera iTunes som ett proffs

Med iTunes Remote kan du:

Lyssna med Airplay

Krav och tillgÀnglighet

iTunes Remote krÀver en iOS-enhet med iOS 9 eller senare och en Wi-Fi-anslutning till iTunes pÄ en Mac eller Windows-dator. TÀnk pÄ att iTunes 12.7.5 rekommenderas för anvÀndare med den uppdaterade iTunes Remote 4.4-appen.

Ta iTunes Remote gratis i App Store.