Jag Àr inget utan mina fans (BloggvÀrlden 2010)

BuySellAds

Det hĂ€r Ă€r en sommar av presentationen av Patrick O’Keefe, Wayne Sutton, DA Wallach och Asher Roth pĂ„ Blog World Expo 2010.

NÀr du fÄr en följd, oavsett vilken bransch du Àr i, Àr det lÀtt att glömma bort de mÀnniskor som besöker din webbplats. Hur kan du göra det hÀr? Först och frÀmst, kom ihÄg att dina fans ocksÄ Àr mÀnniskor. De slutar inte som siffror pÄ din följare-rÀknare, men fortsÀtter in i den verkliga vÀrlden och de mÄste prioriteras. Men hur gör du dina fans till en prioritet och hÄller ditt liv i balans?

Det Àr viktigt att hitta en balans i ditt liv. Fans Àr fantastiska och kan göra mÄnga saker för dig, men om du ger bort allt om dig sjÀlv kan du förlora dig sjÀlv. SÄ hÄll de saker som Àr viktiga för dig för dig sjÀlv. De saker du delar med dina fans men bör vara öppna och lÄta dem kontrollera. Dina fans har makten att sprida ditt inflytande, om du lÄter dem arbeta igenom dig. LÄt dem ge feedback och fÄ dem att kÀnna att de Àr en del av en större gemenskap av likasinnade mÀnniskor. Om du gör det kommer dina fans inte bara att uppskattas, men det kommer att ge dig en uppfattning om vad dina fans verkligen vill ha av dig och kan ge ett fantastiskt klangbrÀda för idéer och samtidigt ge dig sjÀlv en kÀnsla av nÀrhet, nÄgot som din fans vill desperat.

SĂ„ hur vet du hur mycket du ska dela? Reflektera över din bild. Det finns vissa mĂ€nniskor som har en bild som bygger pĂ„ att nĂ€rma sig och vara en “allman”. Om det Ă€r du, kan du gĂ€rna tweeta och Facebook dina fans allt du vill. Om din bild Ă€r mer mystisk (mer Ozzie Osborne Ă€n Jack Johnson) hitta en alternativ person som kan göra mer av dina interaktioner online. BehĂ„ll din bild genom att kontrollera vad du delar och vad du hĂ„ller för dig sjĂ€lv, men glöm aldrig att du Ă€r en person och lĂ„t aldrig din publik glömma att du Ă€r en person. Var ett fan av nĂ„gon annan och behandla dina fans som du vill att personen ska behandla dig.

Även om du mĂ„ste vara tillgĂ€nglig för din publik, mĂ„ste du ocksĂ„ ta dig tid att komma ihĂ„g att du inte bara pratar med dina vĂ€nner. I det ögonblick du trycker pĂ„ publicera eller ladda upp kan ditt innehĂ„ll visas av vĂ€rlden, sĂ„ var medveten om vad du sĂ€ger och gör eftersom det kommer att spelas in nĂ„gonstans. SĂ„ hĂ„ll dig borta frĂ„n politik (sĂ„vida du inte Ă€r en politisk person) och hĂ„ll ditt innehĂ„ll i linje, separera dina affĂ€rs- och partipersonal online och kom ihĂ„g att hur du sĂ€ger saker betyder nĂ„got.

Oavsett hur du nĂ€rmar dig din online-nĂ€rvaro, var försiktig sĂ„ att du inte blir för inpackad. Inse att sociala medier inte Ă€r ditt liv och att oavsett vad du gör kommer det alltid att finnas hatare. Var öppen för feedback och inse att inte alla som har en negativ Ă„sikt försöker attackera dig. Vissa mĂ€nniskor gillar bara att vara negativa eftersom de kan kallas en negativ person. Ännu fler försöker helt enkelt ge kritik och gör det dĂ„ligt, sĂ„ hĂ„ll ditt sinne öppet och uppskatta att dina fans Ă€r Ă€rliga mot dig, trots allt Ă€r det vĂ€ldigt svĂ„rt att göra framsteg nĂ€r du Ă€r omgiven av ja mĂ€n, fira kritik.

Ta hem-meddelandet Àr att uppskatta dina fans. Inte skrÀmma bort varumÀrket nÀr ett fan försöker fira ditt arbete. AnvÀnd dem för gott. Belöna dem för sina tankar och lÀr dig att Àlska spontaniteten som följer med att ha en följd. AnvÀnd inte dina fans för att attackera andra och vilseleda dem inte. Uppskatta dem för allt de kan göra.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.