Jaywalk !, Pixaloop, Wear Wardrobe och andra appar att kolla in i helgen

Jaywalk !, Pixaloop, Wear Wardrobe och andra appar att kolla in i helgen

I veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week Roundup har vi en app som betalar dig att gÄ, en fotoredigerare som ger dina stillbilder liv och en AirBnB för klÀder och accessoarer. Och som vanligt har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Jaywalk!

GÄ, dela, tjÀna belöningar. Jaywalk Àr en app som belönar dig med rabatter hos lokala handlare för att gÄ runt i stan, dela innehÄll och interagera med andra anvÀndare i ditt lokala omrÄde. Du kan samla krediter under hela dagen och lösa in dem nÀr du handlar hos nÄgon deltagande handlare i ditt omrÄde. Appen spÄrar din plats och steg via Apples HealthKit, sÄ du mÄste ge ditt samtycke till det, annars verkar det som en bra ursÀkt att gÄ runt i stan i helgen.

Ladda ner gratis

Upplysa Pixaloop

Chansen Àr stor att du har hört talas om Enlight, den lysande fotoredigeraren av Lightricks, men du kanske inte Àr medveten om att det finns flera spinoff-appar under mÀrket Enlight. Pixaloop Àr en av dem, och det Àr en app som lÄter dig magiskt fÄ dina stillbilder till liv genom animering. Gör en eldglöd, ge dina vattenfoton vÄgor och förvandla till och med din mörka bakgrund till en rullande natthimmel. Animera ett enskilt element i ditt foto eller flera. Jag kommer att sÀga att jag inte Àr ett stort fan av Enlights anvÀndning av IAP: er, men anvÀndargrÀnssnittet Àr skarpt och effekterna Àr fantastiska, vilket gör det vÀrt att kolla in i min bok.

Ladda ner gratis

AnvÀnd garderob

Jag gillar en bra vÀderapp eller todo-listansvarig lika mycket som nÀsta person, men jag gillar ocksÄ appar som testar nya koncept tillsammans. Det Àr dÀrför jag valde Wear Wardrobe för veckans sammanstÀllning. Det Àr i huvudsak AirBnB för klÀder (de mer avancerade grejerna, inte din favorit-T-shirt). Du kan vÀlja klÀdesplagg och tillbehör frÄn nÄgon du vill hyra, eller sÄ kan du lÄta andra betala pengar för att hyra dina saker. Den Àr endast tillgÀnglig i New York City vid lanseringen, men jag Àr intresserad av att se hur (eller om) detta vÀxer.

Ladda ner gratis

Fyra sekunder

Fyra sekunder kan vara det mest enkla, raka spelet vi nÄgonsin har lagt ut. De enda UI-elementen Àr en timer och en knapp, och allt du behöver göra Àr att trycka pÄ knappen nÀr timern visar exakt 4 sekunder. Det Àr en snabbspeltyp av spel som kanske inte Àr sÄ lÀtt som det ser ut. Vi ses pÄ topplistorna!

Ladda ner gratis

Cube Cube!

Okej, jag pratade kanske för tidigt. Cube Cube! Ă€r ocksĂ„ ett mycket enkelt, minimalistiskt spel. Det faller i löpare genren, sĂ„ det Ă€r ungefĂ€r som Temple Run, men utan den detaljerade grafiken. I det hĂ€r spelet Ă€r du i sjĂ€lva verket en fyrkant som springer över en plan linje och hoppar över trianglar och andra grundlĂ€ggande former. Detta ger faktiskt en ganska skarp design och beroendeframkallande spel. Det Ă€r ocksĂ„ förvĂ„nansvĂ€rt utmanande – endast 1% av spelarna klarar nivĂ„ 10.

Ladda ner gratis

Andra appnyheter att kolla in