Jitter animerar appikoner som har olÀsta aviseringar

Jitter animerar appikoner som har olÀsta aviseringar

Om du Àr jailbroken med Electra och letar efter knÀppa nya sÀtt att anpassa din nyligen pwned enhets beteende, kan du intressera dig för en ny jailbreak-tweak Jitter av iOS-utvecklare.

Jitter anvÀnder en idiosynkratisk metod för att fÄnga din uppmÀrksamhet nÀr din app (er) har olÀsta meddelanden. Mer specifikt animerar det appikonerna som har olÀsta aviseringar med en av sju anpassningsbara animationer.

Utvecklaren delade en av animeringsstilarna, kÀnd som Classic Jitter, frÄn sitt Twitter-konto nedan:

Avslutar nĂ„got … pic.twitter.com/kpA3ojRojh

– SecondEight1 (@ SecondEight1) 9 augusti 2018

Och hÀr Àr en annan animation som kommer med tweak, subtilt kallad Spin:

Jitter kommer imorgon !! pic.twitter.com/Y4Lzcsp3Yw

– SecondEight1 (@ SecondEight1) 11 augusti 2018

Jitter lÀgger till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera tweak efter dina önskemÄl:

HĂ€r kan du:

Konfigurera animationshastigheten Justera sidans studsningsanimationsintensitet Ändra pulsanimationsintensiteten Ändra studsens animationsintensitet

LÀngst ner i instÀllningsfönstret kan du anvÀnda en Respring-knapp för att spara dina instÀllningar varje gÄng du justerar dem.

Vid första anblicken kan animering av appikonerna med olÀsta aviseringar verka som en överflödig funktion, men tvÀrtom förstÀrker det de uppmÀrksammande estetiken hos dessa appar sÄ att du aldrig missar ett slag. Dessutom Àr det sÀkert att vÀnda nÄgra huvuden och fÄ folk att prata om jailbreaking.

Om du Àr intresserad av att prova Jitter, sÄ kan du ladda ner den frÄn Cydias Packix-förvar för 1,50 $. Tweak fungerar pÄ alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Vad tycker du om Jitter? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.