Journalapp-appen Day One plockar upp mörkt lÀge, ljudinspelning, ny redaktör & amp; andra förmÄner

The Day One journaling app now has a Dark Mode

Dag ett, den fantastiska journalapp för iPhone, iPad och Mac, stötte till version 3.0 igÄr. Den iOS-fokuserade uppdateringen introducerade flera nya funktioner, inklusive ett nytt alternativ i mörkt lÀge, möjligheten att spela in upp till 30 minuters ljud, en helt ny redaktör och mer.

Den nya redaktören & mer

Alternativet för mörkt lÀge och ljudinspelning krÀver Day One Premium.

Du kan nu vÀxla mellan standardljusutseendet och det nya mörka grÀnssnittet inom Day One-instÀllningarna. Tips: leta efter ett nytt alternativ för att Day One automatiskt ska vÀxla mellan ljus och mörkt lÀge baserat pÄ din nuvarande plats och tid. AnvÀndare kan nu spela in upp till 30 minuters ljud, och appen stöder nu ocksÄ transkription via macOS dikteringsfunktion.

Den nya redaktören, som utvecklaren Bloom Built sĂ€ger, designades och byggdes frĂ„n grunden “för en överlĂ€gsen skrivupplevelse”, har sett stora förbĂ€ttringar.

Du kan nu bara trycka var som helst du vill placera markören för att omedelbart börja redigera. Det finns en ny meny för att lÀgga till bilder, ljud, taggar, fotorutor och checklistor.

Vill du snabbt anvÀnda lite formatering i dina inlÀgg?

Inga problem, tryck bara pĂ„ “Aa” -ikonen för att fĂ„ upp en popup-meny med dina sidstilar, indrag, listor och formateringsfunktioner som fetstil, kursiv, understrykning, kodblock, regelrad och mer. Markdown-stöd har ocksĂ„ sett nĂ„gra förbĂ€ttringar med automatiska omvandlingar av rubriker, listor, fetstil och kursiv till rikt formaterad text.

Den nya redaktören Àr tillgÀnglig för bÄde gratis och betalda anvÀndare.

Dag 1 3.0 förÀndringslogg

HÀr Àr allt som Àr vÀrt att nÀmna i Day One 3.0 för iOS.

Ny redaktör

Mörkt lÀge

Ljudinspelning

Andra uppdateringar

Förresten, utvecklare noterade pÄ Twitter att den nya versionen innehÄller ett fel som kan fÄ konton att visas som nedgraderade. De rÄder anvÀndare att tvinga sluta och sedan starta om appen.

Priser och tillgÀnglighet

Dag ett för iOS och Dag ett för macOS Àr gratis att ladda ner, med valfria prenumerationer tillgÀngliga via In-App-köpmekanismen till ett pris av $ 34,99 per Är.

Dag 1-anvÀndare som tidigare betalat för appen innan den antog en prenumerationsmodell fÄr livstidsrabatt pÄ den Ärliga prenumerationen för 24,99 USD per Är.