Julklapp frĂ„n WPBeginner – Tassimo T20 Brewbot

VÄr vinnare av julklapp (Tassimo BrewBot) Àr ...

Normalt som bloggare fĂ„r du julklappar som digitalkameror, externa hĂ„rddiskar, coola USB-pinnar och andra elektroniska prylar. Men ingen verkar verkligen tro att vi som bloggare kör mycket pĂ„ kaffe som vĂ„rt brĂ€nsle. Tja, en av vĂ„ra vĂ€nner Lara Kulpa (@larakulpa) frĂ„n Tassimo bestĂ€mde sig för att skicka mig den BÄSTA julklappen som vi nĂ„gonsin har fĂ„tt frĂ„n ett företag. Efter att ha utbytt nĂ„gra e-postmeddelanden med tack och sĂ„ fick vi besked om att vi kan ge bort en av dessa till en lycklig lĂ€sare (endast amerikanska invĂ„nare – ledsen).

SÄ vad Àr det för en Tassimo T20 Brewbot?

Först trodde vi att det skulle se ut sÄ hÀr:

Skyll inte pÄ oss! Namnet Àr Brewbot, sÄ lika nördigt som vi Àr det var en korrekt framstÀllning. Men det sÄg inte sÄ ut nÀr vi öppnade lÄdan. Snarare var det ett vÀldigt coolt litet hembryggningssystem sÄ hÀr:

Tassimo T20 Brewbot - Hembryggningssystem Kort sagt, Tassimo Ă€r en pod-baserad varm dryckstillverkare eftersom den kan göra vanligt kaffe, cappuccino, latte, varm choklad, chai-te osv. I grund och botten hur det fungerar Ă€r att du skriver in en T-skiva, ett sött namn pĂ„ skida tryck pĂ„ den stora knappen. Denna maskin lĂ€ser helt enkelt streckkoden och vet vad den ska göra. Den enkla anvĂ€ndningen av Tassimo Ă€r förmodligen det bĂ€sta med den hĂ€r maskinen. Eftersom allt du gör Ă€r att sĂ€tta i T-skivan och trycka pĂ„ gĂ„. Beviljas att du redan har fyllt pĂ„ vatten i tanken, bör du ta din kopp varm dryck pĂ„ ungefĂ€r en minut (det Ă€r snabbt). Tassimo-folk skickade oss tvĂ„ provpaket varav ett Starbucks Cappuccino. Kaffeets kvalitet var lika bra som den du fĂ„r i butiken, och om du tittar pĂ„ priset jĂ€mfört med butiken Ă€r det betydligt billigare. Åtminstone de första 8 kopparna var gratis, men du kan fĂ„ en kopp Starbucks cappuccino för ungefĂ€r 1,28 dollar, eller sĂ„ kan du fĂ„ en generisk cappucino som Ă€r ganska bra sjĂ€lv för 0,75 dollar / skiva. Yup, om du Ă€r en hopplös Starbucksmissbrukare som vi, har du en ny kostnad. (PS Vi önskar att jultomten skickar fler Starbucks Cappuccino Primo-skivor)
. Den som skickar oss dessa skivor fĂ„r ett Twitter-omnĂ€mnande frĂ„n vĂ„rt konto (DM oss för adress) ;)

Den nÀst bÀsta delen om Tassimo Àr dess förmÄga att rengöra sig sjÀlv. De tillhandahÄller en rengöringsskiva som har sin egen streckkod (den hÀr kan ÄteranvÀndas), och maskinen sköljer sig automatiskt med varmt vatten och steriliserar sig sjÀlv. Ingen röra, ingen ingenting. Det Àr ett plug and play-spel.

Tassimo pÄ jobbet

Hur man vinner?

Det hÀr var den bÀsta julklappen vi fick, och vi har möjlighet att skicka en av dessa fantastiska Tassimo Brewbot till en lycklig lÀsare. Liksom alla vÄra tidigare tÀvlingar, kommer detta att vara en Twitter-exklusiv giveaway, och den Àr endast tillgÀnglig för amerikanska invÄnare. För att delta i tÀvlingen, tweeta helt enkelt:

Jag Ă€lskar #WordPress och kaffe, sĂ„ jag vill ha en #Tassimo BrewBot frĂ„n @wpbeginner – http://wpbeg.in/hPNSEo (RT to Enter)

Obs! Du kan Àndra tweeten sÄ lÀnge du nÀmner (@wpbeginner och #tassimo hastag med en lÀnk till det hÀr inlÀgget).

Se till att du följer @wpbeginner pÄ Twitter sÄ att vi kan skicka ett direktmeddelande för att meddela vinnarna.

Vinnaren för denna tĂ€vling vĂ€ljs slumpmĂ€ssigt och vi kommer att tillkĂ€nnage vinnaren torsdagen den 16 december 2010 kl 11 EST Eftersom det Ă€r knĂ€cktid och vi vill kunna skicka den hĂ€r saken sĂ„ fort som möjligt kommer vi att krĂ€va att vinnaren svarar inom 6 timmar efter att vi meddelat dem. Om vi ​​inte hör nĂ„got svar vĂ€ljer vi en annan vinnare.

Tassimo T20 Brewbot kostar normalt $ 129, men under denna special kan du köpa den för $ 104,99 och fÄ tvÄ gratis förpackningar med kaffe. AnvÀnd denna lÀnk för rabatt: http://bit.ly/Tassimo25

VĂ„rt uppriktiga tack till Tassimo

Vi vill tacka @larakulpa och @tassimotaster för att skicka oss den hÀr fantastiska maskinen. Ni bör följa dem för andra hÀftiga gÄvor som de kan göra i framtiden. För mer information om Tassimo Brewbot besök: Officiell webbplats