Justera hörnradien för olika iOS UI-element med Cornuicopia

Justera hörnradien för olika iOS UI-element med Cornuicopia

Letar du efter ett annat sÀtt att krydda din pwned telefon sÄ att den sticker ut frÄn mÀngden? I sÄ fall kan du intressera dig för en ny gratis jailbreak-tweak Cornuicopia av iOS-utvecklare.

Vid installationen kan du justera hörnradien för flera UI-element som finns i iOS, inklusive men inte begrÀnsat till:

Cornuicopia lÀgger till en instÀllningsfönster i appen InstÀllningar dÀr du kan finjustera hörns rundhetsattribut efter eget tycke:

HĂ€r kan du:

Aktivera eller inaktivera avrundade skÀrmkanter i appar Aktivera eller inaktivera rundade eller fyrkantiga hörn för Control Center, aviseringar, systemwidgets och mer Aktivera eller inaktivera justeringar av hörnradien pÄ knapparna i Control Center

Utvecklaren innehĂ„ller en kostnadsfri “TillĂ€mpa Ă€ndringar” -knapp lĂ€ngst ner i instĂ€llningsfönstret som kan anvĂ€ndas för att sprida och spara Ă€ndringar i instĂ€llningarna. ; .

Om du gillar utseendet pÄ ultra-rundade eller hyperkvadratiska hörn, har Cornuicopia dig tÀckt. Det ger ocksÄ en illusion att din rektangulÀra handenhet har rundade hörn precis som Apples iPhone X, Xs, XS Max och XR-telefoner.

Effekten av tweak Àr helt kosmetisk, och vissa kanske föredrar lagerutseendet. Som vi alltid sÀger hÀr pÄ iDB, till var och en sin egen; om du gillar det du ser, tveka inte att hÀmta det frÄn Cydia.

Du kan ladda ner Cornuicopia gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Tweak fungerar pÄ alla jailbreakade iOS 11-telefoner.

Föredrar du det rundade hörnet eller det fyrkantiga hörnet? Eller föredrar du att lÀmna din telefon? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.