Kiwi för Gmail gör anvÀndningen av e-post till en Ànnu bÀttre upplevelse pÄ Mac

Kiwi for Gmail

Med Kiwi för Gmail, du kan uppleva dina favoritprodukter frÄn Google utanför webblÀsaren. PÄ sÄ sÀtt har det aldrig varit enklare att fÄ tillgÄng till dessa tjÀnster. HÀr Àr en titt pÄ varför du ska anvÀnda den hÀr tredjepartsappen pÄ din Mac.

De $ 9,99 app, som ocksÄ finns tillgÀngligt för Windows, erbjuder en rad onlinetjÀnster, inklusive Gmail, Google Drive och Google Calendar. Var och en av dessa verktyg Àr lÀttillgÀngliga pÄ iPhone och andra mobila enheter genom anvÀndning av appar. PÄ Mac Àr saker annorlunda.

Ditch webben med Kiwi för Gmail

Webbaserade programvaruprodukter finns tillgÀngliga via webblÀsare, som Safari och Google Chrome, oavsett plattform. TyvÀrr, ju fler av dessa produkter du behöver anvÀnda, desto svÄrare kan det vara. Om du Àr en Google-anvÀndare med flera konton ökar svÄrighetsgraden Ànnu mer.

Jag har aldrig varit nöjd med Apples Mail-app för Mac. PÄ grund av detta, tills för nÄgra mÄnader sedan, fick jag tillgÄng till mina tre Gmail-konton med separata flikar pÄ Safari pÄ min Mac. Sedan hittade jag Kiwi för Gmail, vilket gjorde att jag kunde fÄ kontroll över dessa konton. BÀst av allt hjÀlpte appen mig ocksÄ att bÀttre utnyttja Googles G-Suite-erbjudanden.

Inte bara e-post

Med G-Suite kan du komma Ät andra Google-produkter frÄn Kiwi-huvudfönstret, inklusive Google Dokument, Kalkylark och Presentationer, plus Google Drive, Google Kalender och Kontakter. NÀr du klickar pÄ öppnas de hÀr apparna i nya appfönster, inte i en webblÀsare. BekvÀmt, nej?

G-svit

Det finns andra Kiwi för Gmail-funktioner som Àr vÀrda att belysa. För det första Àr det enkelt att fÄ tillgÄng till nyligen öppnade dokument i Kiwi. Bara gÄ Arkiv> Nyligen stÀngda dokument och du ser dina artiklar i listan.

Zen Switch Àr ocksÄ anvÀndbart. BelÀget i Mac-verktygsfÀltet, gör det hÀr fiffiga verktyget dig till tyst e-postvarningar frÄn applikationen. Detta inkluderar e-postrÀkningar, mÀrken och aviseringar. Det hÀr verktyget Àr utmÀrkt för till exempel nÀr du nÀrmar dig en deadline och behöver lite tyst.

Zen Switch

Slutligen nÀmnde jag hur enkelt det Àr att fÄ tillgÄng till flera e-postmeddelanden med Kiwi för Gmail? Klicka bara pÄ de separata flikarna högst upp pÄ skÀrmen för att ta kontroll över varje konto. HejdÄ, tre Safari-flikar!

Flera e-postmeddelanden

Om du fortfarande undrar om Kiwi för Gmail Àr nÄgot för dig, övervÀg denna kritiska punkt. Med alla de senaste datalÀckage och intrÄng Àr det hÀr en bra tid att minska storleken pÄ ditt digitala fotavtryck. Kiwi hjÀlper dig att göra detta genom att flytta e-postprocessen frÄn webblÀsaren.

Om Gmail-redesignen

Redan i april lanserade Google ett nydesignat Gmail-grÀnssnitt som förblir i förhandsgranskningslÀge. FrÄn och med maj stöder Kiwi detta nya grÀnssnitt, som det förklaras pÄ Kiwi-blogg:

Vi Àr glada att meddela att vi just har slÀppt nya uppdateringar för bÄde Kiwi för Gmail och Kiwi för G Suite som nu stöder det nya Gmail-grÀnssnittet. Om du har valt att prova Gmails nya design, se till att installera de senaste uppdateringarna.

Om du gillar att anvÀnda Google-produkter, men inte via en webblÀsare, övervÀg Kiwi för Gmail.

Du hittar Kiwi för Gmail via Mac App Store.