Kolla in 70+ emoji som kommer till iPhone, iPad, Mac & amp; Apple Watch med iOS 12.1 i höst

iPhone emoji sets added in iOS 12.1 include more than 70+ new characters approved in Unicode 11.0

Apple kommer med mer Àn 70 nya emoji-karaktÀrer till iPhone, iPad och iPod touch med en kommande uppdatering av iOS 12.1, plus watchOS och macOS. Idag Cupertino-jÀtten förhandsgranskad nÄgra av de nya emoji-uppsÀttningarna som kommer till dina Apple-enheter, inklusive nya karaktÀrer med rött hÄr, grÄtt hÄr och lockigt hÄr, en ny ny emoji för skalliga mÀnniskor, mer kÀnslomÀssiga smiley-ansikten och ytterligare emoji-karaktÀrer som representerar djur, sport och mat.

NÄgra av de nya emoji-karaktÀrerna representerar bÀttre globala kunder, inklusive ny emoji för mÄnkaka, rött presentkuvert och nazaramulett, hÀvdade Apple. Till och med den vÀlbekanta iPhone-emojien har omarbetats för att Äterspegla det nya iPhone X-designsprÄket med ett nÀstan sömlöst helskÀrmsutseende och ingen hemknapp.

“Sportfans kommer att fira tillĂ€gget av ny emoji för softball, frisbee och lacrosse, medan friluftsĂ€ventyrare kommer att njuta av nya karaktĂ€rer för bagage, kompass och en vandringskĂ€nga som Ă„tföljer den befintliga klĂ€ttringsemoji”, skrev företaget.

Kolla in nÄgra av de bÀttre.

iPhone emoji salt, sallad, bagel och muffin

iPhone-emoji-kÀnguru, hummer, kallt ansikte och sorgligt ansikte

iPhone-emoji-lama, mygga, svan och tvÀttbjörn

iPhone emoji softball, lacrosse, frizbee och skateboard

iPhone emoji bagage, stövlar och kompass

iPhone-emoji i iOS 12.1 som representerar en fest, mÄnskaka och kÀrlek

Dessa emoji Àr tillgÀngliga i dagens utvecklare och offentliga beta-förhandsgranskningar av iOS 12.1. Apple slÀpper dem offentligt i kommande programuppdateringar för iOS, macOS och watchOS.

Med fler aktiviteter, klÀdalternativ, symboler, mat och andra karaktÀrer, hittar du precis rÀtt emoji för att prata om saker som intresserar borde vara snabbare Àn nÄgonsin tidigare.

Dessa nya karaktÀrsdesigner Àr baserade pÄ de godkÀnda emoji-uppsÀttningarna i Unicode 11.0-standarden som slÀpptes i juni 2018. Apple arbetar ocksÄ med Unicode Consortium för att lÀgga till mer emoji med funktionshinder-tema pÄ tangentbordet för Unicode 12.0, planerad för slÀpp under 2019.