Kolla in den nydesignade lÄdan och tygpÄsen som Apple Watch Series 4 levereras med

Kolla in den nydesignade lÄdan och tygpÄsen som Apple Watch Series 4 levereras med

De första recensionerna kommer in och nu ser vi unboxing-videor för Apple Watch Series 4 slÀppa. Intressant ser det ut som om Cupertino förÀndrar hur den boxar Ärets bÀrbara enhet som minst en av dessa videor visar.

I iJustines nyligen publicerade unboxing och recensionkan du tydligt se att Apple har Àndrat klockans paketstil. Apple Watch Series 4-förpackningen innehÄller tvÄ separata föremÄl. I en ruta hittar du klockan och laddaren; i en annan, en lÄda som innehÄller icke fÀsta band. Det hÀr Àr första gÄngen en Apple Watch levereras utan att band Àr anslutna.

Det finns ocksÄ helt nya förpackningar inuti. Som 9to5Mac pÄpekade med rÀtta, ser utskriften inspirerad av Apples dyra designbok som lanserades för tvÄ Är sedan.

Det Àr ocksÄ vÀrt att pÄpeka att iJustines guldrostfria Apple Watch Series 4 ocksÄ Àr förpackat i en tygpÄse. Det Àr oklart om de billigare aluminiummodellerna ocksÄ levereras med en.

Det finns en sista del av Apple Watch-nyheterna. 9to5Mac-lÀsare pÄpekade nyligen att endast Apple Watch Series 3 GPS-modellen levereras inte lÀngre med en 5W USB-laddningssten, Àven om kabeln finns kvar. Apple gjorde ett liknande steg nÀr Apple Watch Series 1 blev företagets budgetbÀrbara enhet för nÄgra Är sedan. Apple Watch Series 3-modellen med LTE hÄller dock tegelstenen.

Behöver du lite mer godis innan du fÄr din Apple Watch Series 4 i fredags? HÀr Àr ytterligare tvÄ unboxing-videor: