Kolla in dessa supertunna fodral för iPhone XR [sponsor]

Kolla in dessa supertunna fodral för iPhone XR [sponsor]

IPhone XR har varit tillgÀnglig för förbestÀllning sedan igÄr och skickas officiellt nÀsta vecka, men du kan redan fÄ ett fall för det. Som alltid Àr de fina folket pÄ Totallee ett steg före spelet och har flera varianter av deras Àrenden tillgÀnglig frakt just nu!

Jag kÀnner att det inte finns nÄgot behov av att introducera Totallee för iDB-lÀsare, eftersom företaget har gjort sig ett namn genom Ären som alternativet för alla som vill skydda utan att Àventyra skönheten i sina iPhones.

Med 0,02 ″ tunt och 0,01 oz ljus kommer dessa mĂ€rkesfria och minimalistiska skal att ge rep- och stötskydd till din nya iPhone XR samtidigt som designen bevaras.

LÄt oss vara Àrliga, det hÀr Àr inte den typ av fall som kommer att rÀdda din iPhone XR om den skulle falla frÄn en byggnad med tre vÄningar, men det kommer definitivt att skydda den frÄn vardagens slitage. TÀnk pÄ det som ett elegant alternativ för mÀnniskor som inte gillar skrymmande fall, eller som jag, som inte gillar fall alls.

Efter att ha anvÀnt Totallee-fodral i flera Är nu kÀnner jag mig ganska bra att rekommendera dem till alla som vill lÀgga till repskydd till sina sÄ dyra iPhones.

Totallees signaturfodral finns i flera stilar

Naturligtvis Àr alla dessa fall finns Àven för iPhone XS och iPhone XS Max.

Varje Àrende har tvÄ Ärs garanti, sÄ om du har nÄgra problem med nÄgot av dessa fall kan du kontakta Totallee sÄ kommer de att göra det rÀtt av dig.