Kommande 6,5-tums iPhone X Plus kan erbjuda iPad-liknande liggande lÀge

Kommande 6,5-tums iPhone X Plus kan erbjuda iPad-liknande liggande lÀge

Information som hittades i den senaste iOS 12-beta verkar stödja det lÄngvariga ryktet att den kommande 6,5-tums iPhone X Plus kommer att ha ett liggande lÀge. Inuti uppdateringen, Brasilien iHelpBR hittade bevis för att detta lÀge skulle stödja en upplösning pÄ 1 242 gÄnger 2 688 pixlar.

Med hjÀlp av iOS-simulatorverktyget med iOS 12 och Xcode kunde webbplatsen hitta appar som redan Àr optimerade för den nya upplösningen, inklusive kalender, kontakter och meddelanden.

iHelpBR förklarar:

Apple slÀppte den femte testversionen av iOS 12 för utvecklare igÄr. Till vÄr förvÄning var det möjligt att se applikationerna i liggande lÀge nÀr de körs med den förmodade upplösningen pÄ iPhone XS Plus, eftersom de visas pÄ de större modellerna. Det vill sÀga att dra bÀttre nytta av storskÀrmsutrymmet.

Förhoppningsvis visar sig detta rykte vara korrekt. Du kanske kommer ihÄg att 5,8-tums iPhone X inte stöder ett iPad-liknande liggande lÀge i hela operativsystemet. IstÀllet erbjuder den bara begrÀnsade appgrÀnssnitt i liggande lÀge.

Den femte iOS 12-utvecklarbetan, pÄ mÄndagen, har varit full av upptÀckter. Tidigare idag hittades sprÄk som verkar bekrÀfta att samtalsfunktioner kommer till HomePod smarthögtalare i höst. Dessutom stöder viss kod i uppdateringen tanken att iPhone X Plus kommer att stödja dubbla SIM-kort. Uppdateringen innehÄller ocksÄ bilder av det försenade trÄdlösa laddningsfodralet för AirPods.

Apples förvÀntas lansera tre nya iPhones i september. Förutom den helt nya OLED iPhone X Plus kommer Cupertino sannolikt att tillkÀnnage en andra generationens OLED iPhone X och en 6,1-tums iPhone. TvÄ nya iPad Pro-modeller kommer sannolikt att tillkÀnnages.