Konfigurera alla animerade GIF-bilder som din respring-skärm med YouRespring

Gump respring

Om du har gått igenom besväret med att jailbreaka din iPhone eller iPad och läser efter ett roligt och udda sätt att anpassa den, leta inte längre än en ny gratis jailbreak-tweak som heter YouRespring av iOS-utvecklare.

YouRespring låter dig ge din handenhetens respring-skärm en ny färgfärg. Den ersätter den traditionella svarta skärmen med den centrala vita spinnaren du ser ovan med någon animerad GIF som du kanske vill ha som din respring-skärm.

Efter installationen av YouSpring kan du besöka inställningsfönstret för tweak i appen Inställningar för att konfigurera det efter eget tycke:

Här kan du:

Du kommer att märka den stora GIF-förhandsgranskningsrutan högst upp i inställningsfönstret; detta låter dig se dina ändringar i realtid utan att din enhet ska förnyas. Det du ser här återspeglar vad du kan förvänta dig att se varje gång du respring.

… Och bara om du undrar, inneh√•ller utvecklaren en praktisk respring-knapp l√§ngst ner i inst√§llningsf√∂nstret som l√•ter dig spara dina √§ndringar p√• beg√§ran.

För att få bästa möjliga resultat av YouRespring rekommenderar vi att du hittar en animerad GIF med en transparent bakgrund så att tweaks bakgrundsfärgsfunktion smälter sömlöst med den. Med det sagt, spendera lite tid på att leta efter den perfekta GIF-bilden, annars kan du bli besviken över resultatet.

Å andra sidan, om du letar efter något lite mindre djupgående, kanske du är intresserad av alternativa respring skärmmodifierande tweaks som MakeRespringsGreatAgain och SpringChanger.

Om du är intresserad av att pröva YouRespring själv kan du ladda ner den gratis från Cydias BigBoss-förvar. Tweak fungerar med jailbroken iOS 10 och 11 enheter.

Vad kommer du att konfigurera som din anpassade respring-skärm när du installerar YouRespring? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.