Kontaktlösa student-ID-kort för iPhone och Apple Watch anlÀnder till tre universitet

Kontaktlösa student-ID-kort för iPhone och Apple Watch anlÀnder till tre universitet

Kontaktlösa student-ID pÄ iPhone och Apple Watch blir verklighet vid tre USA-baserade universitet. FrÄn och med idag den 2 oktober erbjuder Duke University och universiteten i Alabama och Oklahoma digitala ID: n via Apple Wallet.

Kontaktlöst student-ID för första gÄngen tillkÀnnagavs vid Worldwide Developers Conference (WWDC) i juni, kan anvÀndas för att komma in i sovsalar, gymmet eller skolbiblioteket och göra mat- eller tvÀttköp, beroende pÄ skolan.

student-ID

Jennifer Bailey, Apples vice vd för InternettjÀnster, förklarar:

iPhone och Apple Watch har fört oss in i en ny era av rörlighet som hjÀlper till att förvandla vardagliga upplevelser

NÀr vi lanserade Apple Pay inledde vi ett mÄl att ersÀtta den fysiska plÄnboken. Genom att lÀgga till transitering, lojalitetskort och kontaktlös biljett har vi utökat Wallet-funktionerna utöver betalningar, och vi Àr nu glada över att arbeta med campus för att lÀgga till kontaktlösa student-ID-kort för att ge kunderna Ànnu enklare, bekvÀmare och sÀkrare upplevelser.

För att anvÀnda kontaktlösa student-ID kan anvÀndarna hÄlla sin iPhone eller Apple Watch och göra en lÀsare var som helst fysiska student-ID-kort som accepteras pÄ och utanför campus. TjÀnsten kommer ocksÄ till Johns Hopkins, Santa Clara och Temple Universities före utgÄngen av skolÄret 2018-19.