Konvertera metriska till kejserliga enheter i WordPress med enhetsomvandlare

Konvertera metriska till kejserliga enheter i WordPress med enhetsomvandlare

Med tanke pĂ„ det internationella omfĂ„nget pĂ„ webben, om du har en WordPress-blogg som anvĂ€nder mĂ„nga mĂ„tt Ă€r den hĂ€r artikeln nĂ„got för dig. Även om du sjĂ€lv kan konvertera alla mĂ€tningar manuellt Ă€r det mycket lĂ€ttare att anvĂ€nda Unit Converter Plugin för WordPress.

För att komma igÄng, fortsÀtt och ladda ner det hÀr pluginet. NÀr du har installerat och aktiverat det vill du konfigurera instÀllningarna för plugin-programmet. Observera dock att det inte finns nÄgon alternativsida i din adminpanel. För att göra Àndringar mÄste vi redigera plugin-filen som finns pÄ /wp-content/plugins/unit-converter.php. Oroa dig inte, det hÀr Àr inte sÄ svÄrt som det lÄter och vi gÄr igenom det.

Först bör vi förstÄ vad Unit Converter Plugin för WordPress gör. I grund och botten tar den alla mÀtningar som finns i din blogg och konverterar den till den metriska eller icke-metriska motsvarigheten. Du har tvÄ alternativ nÀr det gÀller att visa konverteringarna. Antingen kan du anvÀnda musöverföringstekniken eller sÄ kan den visas inom parentes efter den ursprungliga mÀtningen. För att byta dessa gÄr du till rad 31 i filen unit-converter.php. och förÀndring


$display_mode="mouseover";

till


$display_mode="parentheses";

Ladda ner plugin för enhetsomvandlare för WordPress hÀr