Kuo: 2018 iPhones för att fortsÀtta anvÀnda Lightning, bunt med 5W adapter för lÄngsam laddning

Ryktet: iPhone 12 hĂ„ller fast med Lightning, Apple planerar att byta ut det mot ConnSmart Connector‌ 2021

Analytiker Ming-Chi Kuo utfÀrdade idag en forskningsanmÀlan till kunder dÀr han skisserade nÄgra intressanta förutsÀgelser om Apples kommande produktuppdateringar. Enligt analytikern kommer 2018 Ärs iPhones inte att dike Lightning I / O för USB-C som iPad-proffs, och de kommer inte heller att innehÄlla en starkare, Power Delivery-kompatibel nÀtadapter för att stödja snabbladdningsfunktionen.

Flera rapporter hÀvdar att 2018: s iPhones skulle levereras med 18 watt laddare och USB-C till Lightning-kablar, men det verkar nu som om iPhones inte kommer att göra ett hopp till USB-C före 2019.

I samma rapport har analytikern förutspÄtt att alla iPad Pro-modeller som introducerades i Är kommer att inkludera USB-C, inte Lightning, och kommer att buntas med en 18-watts USB Power Delivery-adapter.

RECENSION: Den charmiga POW-laddningskabeln följer dig överallt

Alla som satsar mot Kuo borde tĂ€nka tvĂ„ gĂ„nger. Detta Ă€r den mest pĂ„litliga Apple-analytikern dĂ€r ute med en nĂ€stan fantastisk (men inte perfekt) track record. Kuos frĂ€msta styrka Ă€r hans adressbok – killen kĂ€nner igenom Apples leverantörskedja och bygger oftare sina förutsĂ€gelser pĂ„ branschchatter och kritisk information frĂ„n asiatiska leverantörer.

2017 sa han att nya iPhones skulle behÄlla sina blixtportar (check), levereras med 5-watts kraftstenar (check) och stödja en bekvÀm snabb laddningsfunktion (check) nÀr andra vÀrdepappersföretag som Barclays insisterade pÄ en starkare laddare och flytta till USB-C.

HANDLEDNING: Hur du verifierar ditt tillbehör Àr Apple MFi-certifierat

Dagens rapport bekrÀftar en tidigare berÀttelse som sÀger att Apple började meddela MFi-licenstagare att de skulle fÄ sÀlja helt certifierade USB-C till blixtkablar frÄn och med nÀsta Är.

HANDLEDNING: Hur laddar du snabbt iPhone eller iPad

För nÀrvarande mÄste personer som vill ladda sin kompatibla iPhone snabbt köpa en USB-strömförsörjningskompatibel laddare (15 watt krÀvs för att snabbt ladda en iPhone) och en blixt till USB-kabel, för nÀrvarande exklusivt sÀljs av Apple för $ 19 per pop.