LĂ€gg till anpassade ljud och haptisk feedback till handenhetens fysiska knappar med Cabello

LĂ€gg till anpassade ljud och haptisk feedback till handenhetens fysiska knappar med Cabello

Att ha en jailbroken iPhone eller iPad innebÀr att kunna anpassa den sÄ att den levererar en upplevelse till skillnad frÄn andras telefon, och med en ny gratis jailbreak-tweak som heter Cabello av iOS-utvecklaren daniel63194 kan du göra just det.

Cabello komplimangerar telefonens hÄrdvaruknappar med anpassningsbara effekter, som anpassade ljud och haptisk feedback. Direkt ur lÄdan lÄter tweak dig konfigurera dessa parametrar för hemknappen, volymknapparna och sömn / vakna-knappen.

NÀr du har installerat Cabello hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera dess alternativ, men du vill:

HĂ€r kan du:

I var och en av cellerna lÀngst ner i instÀllningsfönstret hittar du alternativ för att stÀlla in anpassade ljud och / eller haptisk Äterkoppling:

För varje avsnitt fÄr du följande alternativ:

Ljud

Haptisk Ă„terkoppling

LĂ€ngst upp till höger i instĂ€llningsfönstret kommer du att mĂ€rka en “Apply” -knapp. Du anvĂ€nder den hĂ€r knappen nĂ€r du Ă€r klar med att konfigurera tweak för att spara dina Ă€ndringar.

En sak vi gillar med Cabello Àr att du kan vÀlja att bara ha anpassade ljud eller bara haptisk feedback eller att bÄda har konfigurerats samtidigt. Med det sagt kan du fortfarande njuta av Cabello om du föredrar en över den andra.

I synnerhet finns det nÄgra anmÀrkningar om enhetskompatibilitet som vi vill vara enkla med:

Det Àr ocksÄ vÀrt att nÀmna att utvecklaren planerar att inkludera nya ljud och haptiska Äterkopplingsmönster i framtida uppdateringar av tweak.

Om du Àr intresserad av att prova Cabello sÄ kan du ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Tweak fungerar pÄ iOS 11-enheter som har fÀngslats med Electra.

Kommer du att ladda ner Cabello pÄ din jailbroken telefon? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.