LendMyPhone ger gÀstlÀgesliknande funktioner till iOS 11

LendMyPhone 3 ger ett fullfjÀdrat gÀstlÀge till din jailbroken iOS 13-enhet

Mac-datorer har ett gÀstlÀge direkt frÄn fabriken, men iPhone och iPad inte. Detta blir ett problem nÀr du blir ombedd att dela din enhet med vÀnner och familj, eftersom det riskerar din egen integritet.

Men alla dessa bekymmer stoppar en ny jailbreak-tweak LendMyPhone av iOS-utvecklare, vilket ger ett vÀlplanerat gÀstlÀge till jailbroken-telefoner.

NĂ€r du installerar LendMyPhone kan du skapa alternativa “konton” pĂ„ din iOS-enhet med unika lösenord som skiljer din anvĂ€ndning frĂ„n andras. Bland nĂ„gra av de viktigaste funktionerna Ă€r:

NÀr du har installerat LendMyPhone hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan slÄ pÄ eller av tweak pÄ begÀran och hantera de gÀstkonton du har skapat:

Det Ă€r enkelt att lĂ€gga till ett nytt gĂ€stkonto. tryck bara pĂ„ “lĂ€gg till anvĂ€ndare” och gĂ„ igenom anvisningarna för att skapa ett unikt lösenord, kontonamn och bild:

NÀr du har lagt till ett nytt gÀstkonto kan du konfigurera vad de fÄr Ätkomst till:

En sak som vi verkligen gillar med LendMyPhone Àr att du kan skapa ett anpassat lösenord för varje gÀstanvÀndare. I det hÀr fallet fÄr ingen gÀstanvÀndare nÄgonsin tillgÄng till ditt sanna lösenord, men kan ÀndÄ anvÀnda specifika funktioner pÄ din enhet som du har valt att ge dem stöd för.

Dessutom finns det ingen “gĂ€stlĂ€ge” -stĂ€nkskĂ€rm, sĂ„ gĂ€stlĂ€get vet aldrig riktigt att de Ă€r i gĂ€stlĂ€ge eftersom de loggar in med sitt unika lösenord. Som sagt, det tar ett nĂ„got annat tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt Ă€n tidigare försök att fĂ„ gĂ€stlĂ€gesfunktionalitet till iOS-plattformen.

LendMyPhone Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n en perfekt kopia av macOS ‘gĂ€stlĂ€gesfunktion pĂ„ iOS-plattformen, men det erbjuder ett anvĂ€ndbart sĂ€tt att skilja andra anvĂ€ndare frĂ„n din personliga information samtidigt som du fortfarande kan’ vara den trevliga killen ‘i vissa situationer.

Om du Àr intresserad av att prova LendMyPhone, sÄ kan du ladda ner den för $ 3,99 frÄn Cydias Packix-förvar. Tweak fungerar pÄ alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Behöver du en gÀstlÀgesfunktion pÄ din telefon hemma? LÄt oss veta varför eller varför inte i kommentarerna nedan.