LightsOn möjliggör stÄende belysningslÀge pÄ iPhone 7 Plus

LightsOn möjliggör stÄende belysningslÀge pÄ iPhone 7 Plus

Om du har en iPhone X eller 8 Plus kanske du kÀnner till funktionen PortrÀttbelysning som Apple enkelt buntade i telefonens lager Kamera-app. Det tillÀmpar professionella ljuseffekter pÄ ditt fotoobjekt med hjÀlp av enhetens dubbla kamerainstÀllning och kraftfulla processor.

IPhone 7 Plus har ocksÄ en dubbla kamerainstÀllningar och en kraftfull processor, men Apple anvÀnder programvara för att begrÀnsa Portrait Lightning till iPhone X och 8 Plus. Lyckligtvis dubbade en ny gratis jailbreak-tweak Ljus pÄ av iOS-utvecklare kan fixa det.

NÀr du installerar LightsOn kan du komma Ät portrÀttbelysningsfunktionen pÄ din iPhone 7 Plus frÄn kamera-appen genom att svepa till den precis som om du bytte frÄn fotolÀge till videolÀge.

Portrait Lighting Ă€r utan tvekan optimerad för Apples senaste mobiltelefoner med A11 Bionic-chipet. Med det sagt Ă€r det lite mindre prestandavĂ€nligt pĂ„ föregĂ„ende generationens A10 Fusion-chip. ÄndĂ„ Ă€r den anvĂ€ndbar och kan ge spĂ€nnande resultat i dina foton med lite övning.

I synnerhet aktiverar LightsOn inte portrÀttbelysning pÄ nÄgon telefon förutom iPhone 7 Plus, och detta beror pÄ maskinvarubegrÀnsningar. Som sagt kan den inte porta funktionen till iPhone 8, iPhone 7 eller Àldre; ursÀkta folk!

Om tweak inte verkar fungera för dig efter installationen, rekommenderar utvecklaren att tvÄngsavsluta Camera-appen frÄn din App Switcher och starta om den för att lösa problemet.

Om du Àr intresserad av att prova LightsOn kan du göra det ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Tweak stöder alla jailbroken versioner av iOS 11 och har inga alternativ att konfigurera.

Har du provat Portrait Lighting pÄ din iPhone 7 Plus med LightsOn Àn? LÄt oss veta i kommentarerna.