LiveRings animerar din Aktivitetsapp-ikon med realtidsförlopp

LiveRings uppdateras för iOS 13, animerar Aktivitetsapp-ikonens ringar

Om du utnyttjar de trÀningsfunktioner som finns pÄ din iPhone och Apple Watch, kan du bli glada att lÀra dig om en ny gratis jailbreak-tweak som heter LiveRings av iOS-utvecklare.

Denna tweak animerar Aktivitetsapp-ikonen pÄ din startskÀrm sÄ att den visar din faktiska ringaktivitet i realtid, som visas ovan.

Med LiveRings kan du hÄlla reda pÄ dina ringförlopp utan att fysiskt öppna Activity-appen, och det Àr ocksÄ ett utmÀrkt sÀtt att visa upp din nyligen fÀngslade iOS 11-enhet.

Med tanke pÄ hur andra appikoner animeras och uppdateras i realtid, som kalender och klocka, erbjuder LiveRings ett utmÀrkt sÀtt att kompensera för en annars bortkastad möjlighet frÄn Apple att blÄsa nytt liv pÄ startskÀrmen.

Effekterna av LiveRings Àr rent kosmetiska, men det kommer att krÀva Ätkomst till dina HealthKit-data för att hÄlla reda pÄ din fysiska aktivitet och uppdatera ikonen dÀrefter. Du bör se en popup för detta efter din första installation, och det Àr viktigt att du lÄter den komma Ät dessa data, annars kan tweak inte fungera som förvÀntat.

Du kan ladda ner LiveRings gratis frÄn Cydias Packix-förvar, och det fungerar pÄ alla jailbreakade iOS 11-enheter. Utvecklaren sÀger att LiveRings teoretiskt sett ocksÄ kan fungera pÄ iOS 9.3 och senare, men detta Àr inte bekrÀftat.

Kommer du att animera din aktivitetsapp med den hÀr tweak? BerÀtta varför eller varför inte i kommentarfÀltet nedan.