Logitech Crayon för iPad anlÀnder nÀsta vecka till Apple-butiker

Logitech Crayon för iPad anlÀnder nÀsta vecka till Apple-butiker

Logitech Crayon för iPad kommer till en Apple Store nÀra dig. Först introducerades för utbildningsmarknaden i maj och lanseras för alla andra pÄ onsdagen den 12 september.

Med mycket av samma teknik som Apple Pencil (med undantag för tryckkĂ€nslighet) har Logitech Crayon utformats för att ge en naturlig, snabb och exakt upplevelse över alla appar. Även om den lanserades tillsammans med den nuvarande budget-iPad, fungerar pennan ocksĂ„ med iPad Pro.

Funktioner inkluderar:

Enligt Michele Hermann, vice vd för mobilitet pÄ Logitech:

Först introducerad för studenter som ett mÄngsidigt verktyg för inlÀrning Àr vi stolta över att göra Logitech Crayon, vÄr första digitala penna, mer tillgÀnglig sÄ att Ànnu fler skapare, drömmare och elever kan uttrycka sig och kommunicera nya idéer med den nya 9,7-tums iPad .

Logitech Crayon fungerar sömlöst med iPad och de mest populÀra kreativitets- och produktivitetsapparna frÄn App Store, sÄ oavsett om du lÀr dig att skriva ett nytt sprÄk, noterar anteckningar, markerar en skÀrmdump eller PDF eller visualiserar en idé, Crayon Àr det perfekta verktyget för uppgiften.

FrÄn och med nÀsta vecka kommer Logitech Crayon att finnas tillgÀngligt i Apples butiker för 69,99 dollar, vilket Àr 20 dollar mer Àn det kostar via Apples utbildningsportal. Det bör ocksÄ visas snart pÄ Apple och Logitech webbplatser. I oktober kommer enheten till tredjepartsleverantörer.

Har du anvÀnt en Logitech Crayon? Hur trivdes du med det?