Lucky Winners of Headway 2.0 WordPress Theme Giveaway

Video: Hands on med Headway 3.0 Beta (verkligen förvÄnad)

Den senaste veckan sprang vi en del av “Most Beginner Friendly WordPress Theme” som heter Headway Theme. Vi vill tacka Clay Griffiths (@ClayGriffiths) och Grant Griffiths (@GrantGriffiths) för att möjliggöra tĂ€vlingen och ge bort 10 enstaka licenser till WPBeginner-anvĂ€ndare.

Givandet var exklusivt för twitter dÀr anvÀndarna var tvungna att tweeta om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitterlÀnk. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post fick ett nummer och de lyckliga vinnarna fick vÄra direktmeddelanden.

Vinnare

@bonecrapatit
@lindsaymanseau
@Iconicimagery
@ariffshah
@loneplacebo
@fitcheerldr
@jackson_lo
@AndreWillis
@Pixelens
@AndyFogarty

Det var över 140 bidrag i tĂ€vlingen, sĂ„ mĂ„nga av er fick inte chansen att vinna. Om du Ă€r en av de anvĂ€ndare som har funderat pĂ„ att köpa detta tema och gĂ„tt in i tĂ€vlingen av den anledningen, rekommenderar vi starkt att du fortsĂ€tter och köper en kopia av Headway 2.0. Du kommer inte Ă„ngra ditt beslut. Vi har till och med 20% rabatt pĂ„ kupongen för dig “wpbeginner”. För den som fortfarande inte Ă€r sĂ€ker, se den hĂ€r videon nedan:

Vi hoppas att videon ovan övertygade dig om att övervĂ€ga Headway 2.0. Tro oss att detta Ă€r ett kraftfullt tema som kan göra magi. FĂ„ 20% rabatt pĂ„ framsteg genom att helt enkelt anvĂ€nda kupongen: “wpbeginner”