Lucky Winners of Headway WordPress Theme Giveaway

Giveaway - Vinn en gratis kopia av WordPress-temat Headway 2.0

Den senaste veckan blev vi hedrade att köra en present av ett av WordPress mest mÄngsidiga temaramverk som heter Headway Theme. Vi vill tacka Clay Griffiths (@ClayGriffiths) och Grant Griffiths (@GrantGriffiths) för att göra den hÀr tÀvlingen möjlig och ge bort 10 enstaka licenser till WPBeginner-anvÀndare.

Detta var en twitter-exklusiv tÀvling dÀr anvÀndarna var tvungna att twittra om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitter-lÀnk. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post fick ett nummer och de lyckliga vinnarna fick vÄra direktmeddelanden.

Vinnare

@angelobeltran
@ssjaime
@bradwellman
@eenrockstar
@mmobrien
@timothypost
@globetrotteri
@__dana__
@chefdenker
@nspeaks

Det var 130+ bidrag i tĂ€vlingen, sĂ„ mĂ„nga av er fick inte chansen att vinna. Om du Ă€r en av de anvĂ€ndare som har funderat pĂ„ att köpa detta tema och gĂ„tt in i tĂ€vlingen av den anledningen, rekommenderar vi att du fortsĂ€tter och köper en kopia av Headway Themes. Detta tema kommer inte att svika dig. Vi har till och med 20% rabatt pĂ„ kupongen för dig “wpbeginner”. För den som fortfarande inte Ă€r sĂ€ker, se den hĂ€r videon nedan:

Vi hoppas att videon ovan övertygade dig om att tÀnka igenom Headway Themes. Tro oss att detta Àr ett kraftfullt tema som kan göra magi. FÄ 20% rabatt pÄ framsteg genom att helt enkelt anvÀnda kupongen:

wpbeginner