Luna Display-adapter förbestÀlls med fullt stöd i Astropad-appar

Luna Display-adapter förbestÀlls med fullt stöd i Astropad-appar

Astropad uppdaterade idag sina appar, Astropad Studio 2.0 och Astropad Standard 2.4, med stöd för deras Luna Display-adapter som gör din iPad till en trÄdlös andra skÀrm.

Men först, kolla in reklamvideoen inbÀddad nedan.

Medan Astropad-apparna i sig speglar din huvuddatorskÀrm förlÀnger adaptern faktiskt din Macs skÀrm. Att ansluta denna lilla dongel till din Mac-bÀrbara dator eller skrivbord via Mini DisplayPort eller USB-C förvandlar i grund och botten din iPad till en andra skÀrm som ocksÄ fungerar som en grafikplatta sÄ att du kan rita pÄ din Mac med din iOS-enhet.

Adapteren pÄ $ 69 höjer din Astropad-upplevelse och tidiga recensioner Àr ganska fantastiska.

Företaget meddelade ocksÄ att stöd frÄn tredje part i Astropad-apparna kommer att fasas ut i slutet av Äret, med endast Apple Pencil som stöds framöver.

Tredjeparts styli levererar dĂ„lig prestanda och skapar extra tekniska komplexiteter. Dessutom strĂ€cker sig Astropad-anvĂ€ndare allt mer efter Apple Pencil för att skapa konst. Tredjepartsstil kan ha varit en billig vĂ€g för nya digitala artister en gĂ„ng – men de klipper inte lĂ€ngre nĂ€r det gĂ€ller kvalitetsverktyg för seriösa digitala artister.

Som företag Ă€r vi engagerade i att garantera Astropads anvĂ€ndare den bĂ€sta upplevelsen – och med det Ă„tagandet kan vi inte lĂ€ngre Ă€rligt rekommendera tredjepartsstil för artister. Efter noggrant övervĂ€gande har vi beslutat att avbryta stödet för tredjeparts styli och optimera Astropad för Apple Pencil.

Du kan lÀsa mer om Astropads upplösning av tredje parts styli i en blogginlÀgg.

Astropad Studio för iPad finns gratis frÄn App Store med tvÄ prenumerationsnivÄer: $ 11,99 per mÄnad och $ 79,99 per Är.

Astropad Standard för iPad Àr en nedladdning pÄ 29,99 USD frÄn App Store.

FörbestÀllningar för Luna Display Àr nu live pÄ lunadisplay.com.

Mac-apparna kan laddas ner direkt via Astropads webbplats.