Luna Display anlÀnder, anvÀnder iPad som en Àkta trÄdlös skÀrm för Mac med HiDPI & amp; ingen fördröjning

 Luna Display anlÀnder, anvÀnder iPad som en Àkta trÄdlös skÀrm för Mac med HiDPI & amp;  ingen fördröjning

Luna Display av Astro HQ Àr tillgÀngligt för allmÀnheten frÄn och med idag efter deras snarare framgÄngsrik Kickstarter-kampanj. Det hÀr coola tillbehöret, som vi noterade i vÄr förhandsgranskning, Àr en fördröjningsfri lösning för att göra din iPad till en sekundÀr skÀrm för ditt Mac-skrivbord eller din bÀrbara dator.

I stÀllet för att anvÀnda glitchy display-mirroring-appar Àr Luna din hÄrdvaruaccelererade HiDPI zero-lag trÄdlösa skÀrm med oklanderlig bildkvalitet.

De har varit i ett smyglanseringslÀge sedan sommaren för att testa deras fullföljande flöde och nu Àr tillbehöret Àntligen tillgÀngligt för allmÀnheten för 79,99 dollar. Ditt köp av adaptern ger dig rÀtt att anvÀnda Lunas Astropad-appar för Mac och iPad gratis.

Luna Display-adapter

Medan dessa Astropad-appar speglar din Mac-skÀrm förlÀnger Luna Display den och utnyttjar hÄrdvaruacceleration för att avsevÀrt förbÀttra din upplevelse. Anslut den lilla adaptern till en Macs Mini DisplayPort eller USB-C och din iPad blir en sekundÀr bildskÀrm som fungerar som en grafikplatta som du kan anvÀnda i Mac-appar.

Luna Display stöder multitouch Mac-gester

Det fungerar som appar som Duet Display, men Àr mycket snabbare pÄ grund av Metal 2-accelererad grafik som gör rullning, flyttning av fönster runt och andra interaktioner praktiskt taget fördröjningsfria. Tillbehöret stÀller in pÄ nÄgra sekunder och fungerar direkt med ditt befintliga Wi-Fi.

Kolla in vÄra hÀnder pÄ video med en tidig prototyp av Luna Display.

Luna Display stöder multitouch-gester, som tvÄ fingrar för att blÀddra eller nypa för att zooma, samt HiDPI sÄ att du fÄr exceptionellt skarpa bilder i appar. En annan hÀftig funktion som ingen annan har tÀnkt pÄ: för att blanda Lunas dolda meny i sikte, tryck bara pÄ din iPads frÀmre kamera!

Luna Display anvĂ€nder iPad-kamera som en “knapp”

Appen mÀrker ljusförÀndringen och öppnar menyn med saker som det aktuella batteriet för din Mac och iPad, ljusstyrka och skÀrmupplÀgg med mera.

Du kan Àven ansluta ett tangentbord till din iPad och arbeta med det direkt.

Observera att enheten inte fungerar med nÄgon USB-C- eller Mini DisplayPort-adapter (Apple ingÄr). För att garantera tillförlitlig prestanda mÄste tillbehöret anslutas direkt till en Mac.

För att köpa din Luna Display, besök den officiella webbplatsen.