Lyckliga vinnare av Mojo-teman för WordPress Giveaway

Lyckliga vinnare av Mojo-teman för WordPress Giveaway

VÄra vÀnner pÄ Mojo-teman var vÀldigt snÀlla att köra sitt temagiveaway pÄ WPBeginner. I det hÀr temagivandet bestÀmde de sig för att ge bort 10 exemplar av tre av deras fantastiska WordPress-teman. Givandet var exklusivt pÄ Twitter dÀr en anvÀndare var tvungen att tweeta om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitterlÀnk. Det enda andra kravet var att alla mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post tilldelades ett nummer, och de lyckliga borde redan ha fÄtt vÄra direktmeddelanden.

@pastortomjam
@yangbrian
@glennmulleners
@anabeldotbe
@KostasNi
@caziucstefan
@SeattleWorksOut
@joeltgraphics
@Arilontong
@brycejacobson

Det var över 250+ retweets och över 50 bidrag. Inga vinnarinslag kastades den hÀr gÄngen eftersom alla som blev plockade följde oss. Vi förstÄr att mÄnga mÀnniskor ville ha detta tema och att inte alla vann. För dessa mÀnniskor rekommenderar vi att du blir medlem i Mojo-teman. Inte bara lÄter de dig köpa kvalitets teman till ett bra pris, det lÄter dig ocksÄ tjÀna pengar pÄ dem. Om du Àr utvecklare kan du sÀlja dina teman pÄ Mojo Themes marknadsplats.