Lyckliga vinnare av Standard WordPress Theme Giveaway

Lyckliga vinnare av Standard WordPress Theme Giveaway

SÄ mÄnga av er vet att vi hade en mini-giveaway pÄ WPBeginner. Vi gav bort 10 gratiskopior av Standard WordPress Theme tack vare John Saddington, en av killarna bakom Standard Theme.

Detta var en twitter-exklusiv tÀvling dÀr anvÀndarna var tvungna att twittra om tÀvlingen. De ombads ocksÄ att lÀgga upp en kommentar till giveaway-inlÀgget. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post tilldelades ett nummer och de utvalda fick vÄra direktmeddelanden.

Över 6 vinnarinlĂ€gg kastades eftersom de inte följde oss (sĂ„ vi kunde inte skicka dem ett direktmeddelande). Det Ă€r 60% av de vinnande entrarna som kasseras vilket tvingade oss att dra fler nummer för att vĂ€lja vinnare.

Vinnare

@ericamueller
@marshallhaas
@psygirl
@mohitmohan
@ simonlim88
@Isa_Raa
@azzcatdesign
@nwbingham
@repeatwendy
@mandaleebee

Det var massor av bidrag och valet av vinnare var inte i vÄr hand (det var slumpmÀssigt). Om du var en av dem som verkligen ville ha detta tema, rekommenderar vi att du köper en kopia av Standardtema.

För de som inte vann en kopia under denna gÄva, tappa inte hoppet. Vi har fler temakonferenser planerade den hÀr mÄnaden, sÄ du kan prova lyckan igen.

Slutligen vill vi verkligen tacka John Saddington och andra personer pÄ Standard Theme för att ge bort 10 gratiskopior av deras fantastiska tema.