Lyckliga vinnare av StudioPress WordPress-teman Giveaway

Lyckliga vinnare av StudioPress WordPress-teman Giveaway

Den senaste veckan hade vi ett nöje att köra en temagiveaway för en av de största kommersiella WordPress-temaleverantörerna StudioPress. Tack till StudioPress-teamet, sĂ€rskilt @bgardner och @craigtuller för att du möjliggjorde den hĂ€r utdelningen. Priserna inkluderar 1 Pro Plus-paket – (Inkluderar alla teman) – vĂ€rderat till 249,95 $ och 3 individuella temapaket.

Detta var en twitter-exklusiv tÀvling dÀr anvÀndarna var tvungna att twittra om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitter-lÀnk. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post tilldelades ett nummer och de utvalda fick vÄra direktmeddelanden.

Totalt 2 vinnarinlÀgg kastades eftersom de inte följde oss @wpbeginner (sÄ vi kunde inte skicka ett direktmeddelande till dem). Det Àr 50% av de vinnande entrarna som kasseras vilket tvingade oss att dra fler nummer för att vÀlja vinnare. Förresten var en av dessa poster för Pro-Plus-paketet

Vinnare

Pro-Plus-paketvinnare: @Moomettes

Enskilda temapaketvinnare:

@kwbridge
@ yy1993
@lesterho

Det var 140+ bidrag i tĂ€vlingen, sĂ„ mĂ„nga av er fick inte chansen att vinna. Om du Ă€r en av de anvĂ€ndare som har funderat pĂ„ att köpa detta tema och gĂ„tt in i tĂ€vlingen av den anledningen, rekommenderar vi att du fortsĂ€tter och köper en kopia av kvalitetsteman pĂ„ StudioPress. Vi har arbetat nĂ€ra med StudioPress-teman för vĂ„ra kunder och det Ă€r definitivt ett av de BÄTTRE WordPress-teman som finns tillgĂ€ngliga. Med sitt nya Genesis-ramverk har StudioPress verkligen förstĂ€rkt det sĂ„ kolla in dem.

Slutligen vill vi tacka @bgardner och @craigtuller och hela StudioPress-teamet Àn en gÄng för att ha gjort ett sÄ bra jobb med dessa teman och sponsrat denna present pÄ WPBeginner.

Kontrollera det hÀr erbjudandet för dig som inte vann. StudioPress ger bort 20% rabatt till alla WPBeginner-anvÀndare. Koden Àr bra till 30 april. Missa inte.

WPBEG20