Lyckliga vinnare av ThemeJam WordPress Theme Giveaway

Lyckliga vinnare av ThemeJam WordPress Theme Giveaway

Den senaste veckan hade vi ett nöje att köra en temakonferens för en kommersiell WordPress-temaleverantör ThemeJam. Tack till Brian Casel frÄn ThemeJam för att du möjliggjorde denna giveaway. Priset var 10 gratiskopior av nÄgot ThemeJam-tema.

Detta var en twitter-exklusiv tÀvling dÀr anvÀndarna var tvungna att twittra om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitter-lÀnk. Senaste kravet var att de mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post tilldelades ett nummer och de utvalda fick vÄra direktmeddelanden.

Totalt nio vinnarbidrag kasserades eftersom de inte följde oss @wpbeginner (sÄ vi kunde inte skicka ett direktmeddelande till dem). Det Àr 90% av de vinnande entrarna som kasseras vilket tvingade oss att dra fler nummer för att vÀlja vinnare.

Vinnare

@dynastywebmark
@iheartpgh
@emilindricau
@timtrice
@Bcarter
@sandylipten
@laert
@zachyounkin
@ jake61341
@panciuc

Det var massor av bidrag i tÀvlingen, sÄ mÄnga av er fick inte chansen att vinna. Om du Àr en av de anvÀndare som har funderat pÄ att köpa detta tema och deltagit i denna tÀvling av den anledningen, rekommenderar vi att du fortsÀtter och köper en kopia av kvalitetsteman pÄ ThemeJam.

Brian var till och med snÀll att ge en 20% rabatt pÄ kupongen som gÄr ut den 18 maj, sÄ vÀnta inte och köp den nu.

WPBEGINNER20

Slutligen vill vi tacka @themejam och @casjam för att ha gjort ett sÄ bra jobb med dessa teman och sponsrat denna giveaway pÄ WPBeginner.