Lyckliga vinnare av Themify WordPress-teman Giveaway

Lyckliga vinnare av Themify WordPress-teman Giveaway

Folk över pÄ Themify var vÀldigt snÀlla att köra sin temagiveaway pÄ WPBeginner. I det hÀr temagivandet bestÀmde de sig för att ge bort 10 exemplar av sina fantastiska WordPress-teman. Givandet var exklusivt pÄ Twitter dÀr en anvÀndare var tvungen att tweeta om tÀvlingen och lÀgga upp en kommentar med sin twitterlÀnk. Det enda andra kravet var att alla mÄste följa @wpbeginner pÄ Twitter, sÄ att vi kan meddela dem via direktmeddelande.

Vinnarna valdes slumpmÀssigt. Varje post tilldelades ett nummer, och de lyckliga borde redan ha fÄtt vÄra direktmeddelanden.

@glennmulleners
@azahamin
@Shellra
@andybritnell
@nieuwe_klanten
@PSizer
@nattning
@wiehanne
@barbmanning
@ alexis0fdreams

Det fanns över 450+ retweets och över 100 bidrag. Inga bidrag kastades den hĂ€r gĂ„ngen eftersom alla som blev plockade följde oss (FÖRSTA GÅNGEN nĂ„gonsin i alla vĂ„ra tidigare tĂ€vlingar). Vi förstĂ„r att mĂ„nga mĂ€nniskor ville ha detta tema och att inte alla vann. För dessa mĂ€nniskor arbetade vi med Themify för att ge vĂ„ra anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ alla köp. AnvĂ€nd bara kupongen WPBEGINNER sĂ„ fĂ„r du 20% rabatt pĂ„ alla planer.